Allmänt

Längtar till gymmet

Godmorgon fina.

När detta kommer upp har jag bara någon timme kvar att jobba, och sen är jag ledig i ett par dagar igen. Den här veckan kommer jag bara jobba ett dygn drygt och sen ledig resten.

Måndag slutar 10, och har träningstid klockan 14. Tänkte ta en promenad runt på kyrkogården och ta lite foton som jag kan visa er sen. Det är inte alls så makabert som det kanske låter. Lovar er.

Tisdag. Ja nu är vi väldigt väderberoende. Är vädret Ok blir det en tur till Gekås och sen till svärfar för lite pappersgöra. Träningen har jag klockan 18. Blir det busvädret som lovade så kommer jag greja hemma, och åka in tidigare för lite pulshöjande träning.

Onsdag PT tid klockan 9 och sen kommer jag nog vara där en liten stund till. Kan med all säkerhet få tiden att gå. Efteråt måste jag gå igenom bilen och städa ur den lite inför besiktningen på fredag.

Torsdag Nu har jag ett 25 timmarspass framför mig, så kommer inte hinna med mer än just jobb den dagen.

Fredag Går av klockan 11 och ska raka vägen till besiktningen. Därefter ska jag göra… ingenting. Men det är jag väl värd? Blir väl talang på tv, men inget mer planerat.

Helgen är jag ledig, men beroende på hur tisdagen blev så antingen Falkenberg en dag, annars så blir det träning antagligen bägge dagarna, men oavsett minst en dag. Tanken är väl att åka iväg och fotografera lite också så jag har något att lägga upp här. Lördag… mellofinalen.

Saknar träningen

Ja nu har det ju gått ett par dagar utan styrketräningen och som jag saknar det. Allt blir så mycket svårare då jag inte blir trött fysiskt. Gäller verkligen att hålla i nu och fortsätta då den här bubblan är över. Trivs så galet bra med styrketräningen, och så mycket som det gör för min hälsa. Helt otroligt säger jag bara.

Fattar inte hur det kan vara så roligt och det blir som ett gift för kroppen. Får aldrig tappa allt sådant här igen.

Kramar Madde

22 reaktioner till “Längtar till gymmet”

 1. Det är verkligen en skön känsla när man kommit över den där första tröskeln och börjar sakna träningen om man har ett litet uppehåll.
  Kul att ha hittat hit, ska bli spännande att fortsätta din träningsresa.

  Gilla

 2. Förstår att du längtar till gymmet.. 🙂 Men nu verkar du ju komma dit en del igen? 🙂 Vad kul med det ju, jag har inte fått till det där att gå till gymmet alls – på flera år nu.

  Gilla

 3. Hoppas du har vädret på din sida så du kan åka en sväng till Gekås. Härligt att du känner att du mår bra av träningen och att du längtar till den. Då är du på rätt väg. Själv ska jag äntligen till radion imorgon, första dagen efter jag blev sjuk.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s