Allmänt

Är här igen

Glömde datorn på jobbet

Gokväll på er. Har ni fått lika mycket snö som vi har fått här? Ja nu kom det där snökaoset som dom pratade om i början på veckan. Då uteblev ju det värsta, men i dag kom det med besked.

Var nog trött i måndags då jag åkte hem. Väskan med dator med mera blev kvar på jobbet, och då jag hade en PT tid så hann jag inte vända och åka tillbaka. Det är ju trots allt fem mil tur och retur.

Tisdagen väntade vi på snöovädret som inte kom, och på onsdagen så struntade jag i det då jag ändå skulle jobba idag. Klarar mig ett par dagar utan, så är det. Tyvärr blev det tomt här då jag inte gillar att blogga från telefonen. Så mycket lättare från en dator tycker jag.

Ovädret om uteblev

Ja dom varnade ju i början på veckan. Visst kom lite snö, men det var ju ingen katastrof tyckte jag. Mest vackert i alla fall i götet. Däremot kom det idag, och det har varit kaosartat. Samtidigt, kommer det ca fem centimeter på en timme så är det inte så konstigt. Så svårt att köra, och är glad att jag kan sova över på jobbet i natt. Sen får jag hoppas att jag kommer hem i morgon. Vill ju inte stanna allt för länge.

Hur gick träningen?

Vilken seg vecka. Det här har varit tuffaste veckan på hela pure change. Allt var så tungt, flåset orkade inte med, och det var bara så jobbigt. I onsdags så hände något och misstänker att jag har fått en muskelbristning. Gjorde så ont då vi körde cardio. Tur det var i slutet på passet. Trodde nog det skulle gå över, men nä, i torsdags gjorde det också ont så min Pt fick tänka om. Fick köra massa andra saker så jag kom inte undan. Avslutade med att trycka på mina ömma muskler i höften. Det gör riktigt jävla ont just där och då, men så skönt efteråt. Betalar för att någon ska göra illa mig hihi .

Ja det är det här jag har roat mig med de sista dagarna då jag inte tittat in hos er, men nu hoppas jag det blir lite mer regelbundet.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Är här igen”

  1. Frustrerande att glömma datorn, särskilt som det är via den en bloggar. Jag kan använda ipaden, men tycker inte om det, jag är en datormänniska eftersom jag arbetat med det i så många år. Snön kunde ni väl varit utan gissar jag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s