Allmänt

1 årskalas och mer snö

Vaknade upp till detta.

Vad det snöade igår . Helt galet, och jag som trodde våren hade kommit. Där fick jag för det. Visst är det vackert, i alla fall i december. Ser ni den vita bilen på bilden? Den bilen är min och i vanliga fall är den svart. Ni förstår att det tog sin lilla tid att få ordning på den. Mycket av det hade frusit fast, men det smälte bort då bilen blev lite varmare.

Var även lite orolig att åka hem, men vägarna var fina, även om det tog sin lilla tid. Gick inte så fort att åka hem men hellre det, än att inte komma hem alls.

Däremot förstår jag mig inte på dom som kör allt för fort, tränger sig emellan, och framförallt inte håller avstånd. Ja inte undra på att det händer olyckor då så många tror dom är odödliga.

1 årskalas

Ja idag blev vi hembjudna till dottern på middag. Sessan ville ha kalas då Charlie fyller ett år idag. Nu kanske ni tror att jag missat att berätta något, men riktigt så är det inte. Charlie är hennes katt, och hon ville verkligen fira honom. Det var bara att åka och köpa present, och sen åkte vi dit. Blev middag och lite tårta samt paketöppning. Helt klart tyckte missen om alla leksaker han fick.

Talang

Nu sitter vi här och tittar på talang. Har ni sett på det ikväll? Nu till den ständiga frågan. Vilka ska gå vidare? Matematikern är helt amzing, och vi hoppas på han. Vilken talang alltså. Det lutar åt mamman med sina barn också. Det berörde så mycket. Kan tänka mig sångaren eller dansgruppen också. Däremot höll kanske inte de båda humornumren eller beatboxaren.

Ja vi får väl se, Många duktiga oavsett.

Kramar Madde

2 reaktioner till “1 årskalas och mer snö”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s