Allmänt

Veckans fem positiva

Godmorgon

alla. Den här veckan var inte heller så bra, men visst måste man ha vissa sådana veckor också för att kunna uppskatta veckor som verkligen är på topp. Nu måste nästa vecka bara bli bäst för mig för att jag ska ta mig igenom de sista två veckorna på pure change.

Firade en ettåring

Ja det måste väl få vara med på listan? Gillar verkligen då man tar alla chanser till fest. Den här gången var det Charlies tur, och det är barnbarnets katt. Vi firade med paket, god mat och schwarzvaldtårta. Det ni, här slog vi på stort för födelsebarnet.

Alla goa skratt på jobbet

Ja tur man kan skämta då det är lite tuffare. Skratta gott, och många skämt under bältet, eller ska vi säga plastförklädet. Ja lite interna skämt som antagligen ingen annan än vi förstår.

Snön kom

Ja lite dubbelt är det allt. Självklart vill jag ha vår och sommar nu, men så vackert det är med all snö- Det blir så ljust och ljuset är så magiskt. Det har ändå fått vara kvar ett tag och för barnen skull.

Gekås besök

Ja vi kom till Ullared och gekås trots att vi var tveksamma ett bra tag. Då vi kom ner var det väldigt lite folk, men då vi var klara så började parkeringen fyllas på. Vi hade nog lite tur där. Det gick fort att handla, och inga direkta köer i kassorna. Kom inte ut med något onödigt, utan enbart det jag skulle ha vilket kändes så bra.

Träningen flyter på

Ja även då jag bara vill vara hemma och äta godis åker jag dit. ska bara ladda telefonen, ta en snabbdusch och sen ge mig iväg igen. Det viktigaste är att ta mig dit, och börjar jag köra så kommer det gå bra. Tanken idag är cardio i första hand, och sen lite styrka.

Ja detta var mina positiva för den här gången. Mer kommer nästa vecka.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Veckans fem positiva”

 1. Alla veckor kan inte vara bra. Jag har en tuff vecka framför mig. Får se om jag överlever 😉😊. Å får se hur den blir. Kanske inte blir som den ser ut nu. Kul att gå på lite kalas 🧁🎉.
  Kul måste man ha på jobbet. För att lätta upp på stämningen. Speciellt där du jobbar. Eftersom det kan var psykiskt påfrestande.
  Verkar som vi får en del snö ❄️ i veckan. Räcker med den snö vi har nu tycker jag.
  Åå trevligt med ett Ge’kås besök 🛍️😃.
  Gött att träningen går bra. Exakt! Huvudsaken att man gör något än sitter hemma.

  Ta hand om dig och va rädd om dig 🤗❣️

  Gilla

 2. Alla veckor är inte bra, men man kan ändå hitta de där godbitarna som gör det fantastiskt ändå. Väldigt mysigt med 1 års kalas – man behöver lite kalas och firande i livet. Den där snön, ja vad skulle den komma för egentligen, totalt kaos här i Göteborg (och på andra ställen med såklart). Vi skall till fjällen om 11 dagar men jag är glad för alla andra barns skull som fick möjlighet till lite mer snö och pulkaåkning

  Gilla

 3. Härligt att avsluta veckan med en lista på de fem positiva sakerna. Ja det där att det är dubbelt med snön. Däremot så får den vara kvar då jag hellre ha snö än slask och allt vad det innebär.

  Gilla

 4. Det var några härliga guldkanter som du valt ut denna vecka. Tycker det är mysigt med snön men snart får gärna våren komma.
  Skratt kan man aldrig få för mycket utav.

  Gilla

 5. Ja vissa veckor är sämre än andra men som du säger så kan man uppskatta de veckorna betydligt mer när man
  Mår bättre. Sunt förnuft!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s