Allmänt

Startar veckan på gymmet

Tappat allt

Ja inte då det kommer till träningen, men då vi pratar bloggen. Inläggen blir sena, kameran har inte varit med ute så som jag planerat. Känns som jag mest suttit hemma ett tag nu, men det är ju inte riktigt sant trots allt. Då jag sammanfattar så har jag gjort något varje dag, men känns som om jag har något i kroppen som inte riktigt vill ut. Som tur är så backar jag inte för att träna i alla fall trots att det är så tungt att åka dit.

PT pass

Idag var det dags igen, ett pass med PT. Körde mer cardio än ren styrka, och märker att jag behöver öva mig mer på det. Blir totalt slut direkt, men det kan ju vara så att jag är så svag i axlar, och bröstmuskler. Ändå känns det bra att köra detta då man gör så mycket olika övningar. Idag blev det både medicinboll, rodd och boxning som pulshöjande. Ska helt klart fortsätta med det. Bägge delarna behövs så är det bara. Samtidigt så är min erfarenhet att blir jag starkare orkar jag mer pulshöjande. Allt hänger ihop.

Hur ser veckan ut då?

Måndag. Rätt lugnt, men ett pass på gymmet med hjälp fick det bli.

Tisdag. Fyller år 🙂 och ska besiktiga bilen, och sen jobba ett riktigt långpass.

Onsdag Går av klockan 11, och sen raka vägen till hagabadet för en dejt med min tränare. Tror jag kommer ta det väldigt lugnt på kvällen sen.

Torsdag. Hela dagen på hagabadet. Träna, och sen prata kost igen.

Fredag Då börjar min jobbhelg igen. Fredag kväll

Lördag jobbar hela dagen,

Söndag och där går vi på ett jourpass. Mycket mer än så hinner jag inte med, men det är ändå helt ok tycker jag.

Hoppas ni alla får en superfin vecka och en bra start på måndagen

Kramar Madde

20 reaktioner till “Startar veckan på gymmet”

 1. Grattis i förskott! Det är inte konstigt om du inte hinner blogga varje dag, så mycket som du tränar och jobbar. Orken räcker ju sällan till allt, och den räcker ännu mindre med nån sjuka i kroppen. Var rädd om dig, för vi läsare finns ju här när du skriver<3

  Gilla

 2. Stämmer verkligen att kondition bygger styrka. Utan det ena klara man inte det andra. Kanske du hittar nått roliga sätt att träna flåset på som cykling i naturen?

  Gilla

 3. Härlig början på veckan. Ibland har man mycket i vardagen och då får helt enkelt bloggen stå tillbaka. Här har vi haft snö och rusk väder. Hoppas du får en bra födelsedag imorgon.

  Gilla

 4. Grattis på födelsedagen!! Hoppas dagen blir en fin dag trots att du ska jobba.
  Bra jobbat av dig att träna, just nu är min träning nerlagd och varit länge.. Borde ta tag i det, men en naprapat sa att mina muskler måste bli rätt innan dem kan ta emot träningen på rätt sätt.
  Men ditt inlägg fick mig att känna, kanske man borde börja göra dem där övningarna så jag kan börja träna 😁

  Gilla

 5. Fy. Hoppas att du inte åker på något skit. Är bra att du tar dig till gymmet trotts att det tar i mot. Känns ännu bättre då att träna 💪sen va klar 😊.
  Skönt att variera träningen. Så det inte blir samma. Mm allt hänger ihop.
  Grattis på din födelsedag!! Ha en toppen dag!! 🎉🌹🌻🥳🎁🤗❣️
  Du vet vad du ska göra i veckan 😊
  Tack desamma!

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s