Allmänt

Idag är det min födelsedag

Presenter från vänner

Som så många vet är jag med i ett par grupper på facebook som är inriktade på bloggar. I en av dom social media support & share group är vi några som bestämt oss för att ge varandra födelsedagspresenter. Tycker det är en så kul idé och nu har det kommit ifrån två. Väntar på ytterligare ett par paket som inte hunnit fram ännu. Är ni nyfikna på vad det är i dom också?

Nu fick jag ifrån två av dom för ett par dagar sen och paketet har legat oöppnat trots att jag varit så nyfiken. Ifrån Hanna och Madeleine fick jag den här fina toppen. Blev verkligen så glad då jag håller på med en förändring och rensade i min garderob häromdagen och det ekar tomt där just nu. Tack fina för presenten. Blev verkligen så glad. Den kommer passa mig perfekt.

Från dotter med familj

Berättade att vi var på kalas för barnbarnets katt i fredags. Min dotter har så svårt att hålla överraskningar så hon gav mig min present ifrån dom redan i fredags. Fick ett par hörlurar. Jag är ofta tät i gångarna så har så svårt för sådana där små lurar man stoppar i örat. Har jag inga lurar lyssnar jag allt för sällan på bok också så detta blir ju perfekt tycker jag.

Nu kommer vi inte fira min födelsedag förrän jag är klar med pure change. Blir lite av en frossadag direkt efteråt för att kunna sätta igång på egen hand på måndagen igen. Är bara lite rädd för att jag kommer må riktigt dåligt om jag äter för mycket. Lite av det känner jag av det jag stoppat i mig i helgen. Blir inte så bra.

Espressohouse bjuder på fika

Eller i alla fall en valfri dryck. Kanske ska unna mig den ifall besiktningen av bilen går bra? Har en stund mellan jobbet och besiktningen. Tänkte fördriva tiden på KC och titta på vårkläder den stunden och en gratiskaffe är ju aldrig fel eller hur? Ja vi får se hur det blir.

Har även beställt fotvård idag som min man gav mig i present. Jag lägger gärna pengar på just fötterna då dom är så otroligt viktiga. Ska ju hålla i flera år, och vi är nog inte snällast mot just dom. Nu har jag inga jättestora problem längre, men ett par underhållsdoser då och då skadar ju aldrig. Brukar gå på Axelssons och ta en elevbehandling. Dom har ju alltid lärare med, och har inte reagerat på att någon ska vara dålig på något sätt.

Ja detta får bli min födelsdagsmorgon fortsättning följer

Kramar Madde

14 reaktioner till “Idag är det min födelsedag”

 1. Grattis på födelsedagen;) Nej men vilken fantastisk roligt grej ni har bestämt er för med att ge varandra födelsedagspresent. Så kul att du väljer att låta en elev ta hand om dina fötter

  Gilla

 2. Grattis på födelsedagen! 😀 Så fin topp du fick! Hörlurarna ser också fina ut. Kul med presenter som man behöver. Fotvård låter skönt. Det har jag aldrig varit på, och fötterna är nog lite ”bortglömda”.

  Jag önskar dig en riktigt fin födelsedag!💐🎂🎉

  Gilla

 3. Grattis grattis. Är det 25 år i år igen som gäller 😉 Borde också få fötterna fixade men av någon anledning prioriterar man bara bort dem.

  Gilla

 4. Stort grattis på födelsedagen! Vad roligt att skicka presenter till varandra, det hade jag också velat.. Alltid roligt med extra post 😉 Hoppas du får en fin födelsedag!

  Gilla

 5. Får väl Gratulera dig här med då 🎉🎁🌸🌷🥳😃❣️. Vilken fin jumper du fick av två bloggvänner.
  Bra att du fick hörlurar att ha på gymmet &. Förhoppningsvis så höjs tid på att lyssna på bok nu då 😊
  Snäll man att ge dig fotvård. Ja, man ska ta hand om sina fötter 👣. Jag går med på fotvård. Känna bra att gå. Då min fotvårdare tittar igenom mina fötter. Tar bort det som är hårt, klipper & mjuknar upp dem. Fotmassagen Älskar jag! 🥰

  Mm hoppas att det går bra med bilen å att hitta lite kläder.

  Hoppas att du har haft en mycket trevlig födelsedag!

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Grattis i efterskott! Du verkar ha haft en bra dag! Vad kul med bloggpresenterna! Nästan lite extra spännande just eftersom ni inte känner varandra så väl privat. Liksom nästan svårare att köpa presenter då ju!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s