Allmänt

Blev en bra dag

Damp ner mer paket

Precis innan jag skulle åka iväg kom brevbäraren med ännu mer paket. Den här gången från Amanda. Det blev lite kaffe och ser verkligen fram emot att få provsmaka på det. Tack snälla. Så kul med alla presenter som man får, och precis lika roligt att köpa till alla mina bloggvänner. Sen är det så svårt då man egentligen inte känner någon så väl utan bara via bloggen.

Bilen gick igenom

Det är alltid lika nervöst detta med att besiktiga sin bil. Man ser alla tusenlappar som bara försvinner på att laga den, speciellt då ens bil börjar komma upp i åren. Det blir alltid en stor lättnad då det är blankt papper. Nu ska bara svärsonen få ge den lite kärlek också i form av en service.

Hur som haver så går min bil i ett år till, och borde ge den lite extra kärlek och städa ur den ordentligt.

Hämtade ut fler presenter

Även om jag jobbar måste det kännas som en speciell dag. Tog en gratiskaffe på espressohouse, Dom bjuder då man har appen och fyller år. Jag tackar och tar emot. Gratis är alltid gott eller vad säger ni?

Därefter till rituals och hämtade min födelsedagspresent där också. Fick en bodycreme. Det tyckte jag ändå var väldigt generöst. Dom är verkligen inte billiga, och hade varit glad för en showergel också.

Ett så bra samtal

Fick ett så bra samtal idag också. Tänkte köpa till ett par PT timmar och hade ett så bra samtal med deras chef. Då min Pt blev sjuk så kanske jag inte fick den röda tråden, då ingen visste hur länge han skulle vara borta. Däremot så har jag träffat så mång andra bra tränare och har fått så mycket med mig ifrån dom så helt klart har jag lärt så mycket under den här tiden. Berättade också om alla positiva effekter jag fått och blev lite känslosamt ett tag. Hon tackade för att jag delade med mig och sa även att de tränarna jag träffat har tyckt att det varit kul att träna mig. Det känns riktigt bra då jag inte alls trodde detta då jag började. Allt bara blev så bra trots allt.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Blev en bra dag”

 1. Vad kul att du uppskattade kaffet. Vet att du dricker en del kaffe och cappucchino så tänkte att du skulle tycka om det. Jag bara hoppas att du gillar med vaniljsmak. ❤🙏

  Gilla

 2. Surt när viktiga personer försvinner, som pt, läkare mfl. För mej var det min läkare sedan 11 år som bara försvann, jag fick inte ens en förvarning. Dåligt efter så lång tid, tycker jag.

  Gilla

 3. Härlig med en bra dag. Kul att få lite presenter.
  Man blir som barn på nytt.
  Det är ju just det att det blir svårt och veta vad andra vill ha när man inte känner dem så bra.

  Gilla

 4. Så roligt att du fick kaffe av Amanda. Vilken härlig produkt du hämtade ut på rituals. Deras produkter kostar lite men är så bra och doftar så gott.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s