Allmänt

Välkommen onsdag

Godmorgon

Ordningen är återställd. Jag är här tidigt i ottan och säger hej. Hoppas ni alla sovit gott? Hoppas det. Själv har jag haft konstiga drömmar, och vaknade med lite ont i kroppen. Måste ha sovit konstigt. Fick sträcka på mig och ta en kopp kaffe så nu är tanten redo att starta dagen igen. Ännu ett steg närmare sextio och det börjar kännas gammalt. Nu har jag väldigt många vänner som är just runt sextio och dom är fortfarande hur läckra som helst, så borde inte oroa mig så mycket trots allt.

Ett kort i timmen

Ja tänkte köra det idag. Brukar gilla att läsa det hos andra så nu är det er tur att få följa mig. Jobbar ett par timmar till, men lite kort härifrån kan jag allt ta ändå. Därefter träning, och fotvård. Kan ändå vara lite kul att följa någon en hel dag tycker jag. Man vet ju aldrig hur dagen blir, även om man har planer för den.

Nu är det dags att starta dagen och fortsätta jobba, men vi höres under dagen.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Välkommen onsdag”

 1. Hej!
  Vakna vid 4 å kunde inte somna om djupt. Kom upp massa tankar. Somna till & drömde en galen dröm. Så det var segt för att ta mig upp.
  Men när jag såg solen skina så blev jag glad 😃☀️. Nej!, 60 är ingen ålder! 😊 det är bara en siffra.
  Kul med ett kort i timmen.
  Vilar/sover du inte efter/mellan ett nattpass & det du ska göra under dagen?
  Skönt med träning. Efter det bli ompysslad med fotvård 😊.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s