Allmänt

Min dag del 1

Klockan 6

Eller kanske ska säga lite innan. En kopp kaffe och tittade in hos er en stund. Det är så skönt att starta dagen på det här sättet även om jag har haft en journatt. Några minuters mjukstart innan det är dags att ta tag i morgonsysslorna på jobbet. Går gärna upp lite tidigare för att kunna hinna med den här stunden.

Klockan 7

Gröten står och puttrar och förbereder för att fixa mat, och andra saker så här på morgonkvisten. Fortfarande ganska lugnt, men vill ju ändå förbereda så mycket det bara går. Det är ju ändå dags att säga godmorgon åt de boende om en liten stund.

Klockan 8

Vill ju inte skriva ut exakt vad jag gör på jobbet, men då första rycket är klart kunde jag sätta mig och äta lite frukost. Brukar lyxa till det med vaniljkvarg och musli då det är så lätt att ta med sig. Är ju ändå på jobbet ganska så många timmar då jag har natten.

Klockan 9

Ja sängar ska bäddas, tvätten tvättas, påfyllning och lite städ. Så skönt att få påbörjat det tidigt för att underlätta för personalen som kommer senare. Det tar ju ändå sin lilla tid att få torrt allt. Ändå så skönt då det är klart. Kände ändå att jag kunde lämna med gott samvete då det var dags för mig att åka hem.

Klockan 10

En liten kaffe innan det var min tur att checka ut ville jag allt ha. Är man kommunalarbetare så är man 🙂 Kaffet är viktigt vid de tillfällena. Drack inte bara kaffe utan gjorde naturligtvis andra sysslor också under tiden. Riktigt så glidigt har vi inte på jobbet.

Klockan 11

Då var det dags att checka ut för idag. Lagom seg, men tog mig ändå till Maxi för att handla kattsand, och lite tårta till kvällen. Lite firande skulle vi väl ändå ha eller vad säger ni? Gick bra och det gick smidigt hem.

Klockan 12

Hemma, landade, ställde in i kylen för att fortsätta direkt igen. Det är bara att åka iväg för nu är det dags för träningen och träffa min Pt. Ville bara in och säga hej och uppdatera er lite

Kramar Madde

6 reaktioner till “Min dag del 1”

  1. Spännande att få följa din dag. Börjar alltid på dessa ett foto i timmen, men lyckas alltid glömma bort dem efter halva dagen. Skönt med en stund för sig själv på morgonen, stiger själv upp 6 nästan varje morgon

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s