Allmänt

Ett kort i timmen del 2

Klockan 13

Rusade in på hagabadet i sista sekunden. Kom fram med andan i halsen, men hade en bra Pt så först vila, därefter uppvärmning och sen körde vi. Ökade rejält, och trots förutsättningarna så gick det över förväntan. Kände mig riktigt stark idag, men lite urflippad. Fick nog be om ursäkt flera gånger, men han bara skrattade.

Klockan 14

Så galet trött efter passet så passade på att vila lite innan jag skulle åka iväg igen. Så välbehövligt, och det behövs inte så lång stund innan man återfår sin energi igen. Fick duscha innan jag fick åka iväg igen. Det var inte så lång stund på gymmet idag.

Klockan 15.

Här står jag och väntar på vagnen för att åka iväg på nästa sak. Hade ganska gott om tid, och det känns alltid bra. Har ingen lust att stressa så hellre ute i god tid.

Klockan 16

Ja här sitter jag och väntar på min tur att få lite fotvård. Brukar få elevbehandlingar och har vissa problem med mina fötter. Den här gången fanns det inget att direkt jobba med så fick en lång fotmassage efteråt. Hur lyxigt som helst tycker jag. Så viktigt att vara rädd om dom för dom ska ju bära oss genom livet.

Klockan 17

och påväg hem. Var så galet trött i kroppen Längtade bara hem nu för har ändå varit igång sen fem i morse. Fick ta vagnen sista biten för benen bar mig nästan inte sista biten. Så trött alltså

Klockan 18

Fastnade framför efter fem på tvn och här har jag suttit sen dess. Tycker ändå det är ett trevligt program och så lätt att fastna. Det är verkligen en salig blandning av det mesta allt ifrån trillingfödslar, till olivodlingar på Rhodos till allvarligare ämnen som politik och ekonomi.

Klockan 19

Avslutar min dag med en macka och nu är jag helt klart färdig som artist. Ska lägga mig om en liten stund för att orka med en ny dag med både kostrådgivning och träning. Kommer med all säkerhet att somna ovaggad i kväll.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Ett kort i timmen del 2”

  1. ibland är det svårt, men tänker också att man inte måste vara så hård. Handlar väl mer om flödet? 🙂 Hade det varit prick hade jag också missat kan jag säga.

   Gilla

 1. härligt att kunna ta ett kort i timmen. Så roligt att det verkar gå bra för dig med träningen. Förstår att du var trött efter en sådan dag. Jag själv tycker det inte finns något bättre än vara trött i kroppen och veta att man kommer somna snabbt.

  Gilla

 2. Oj du var verkligen igång länge förstår att du var helt slut sen. Gott med äggmacka på kvällen. Ägg är gott men tyvärr dyrt. Brukar köpa det på extrapris 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s