Allmänt

Paket och träning

Sista paketet

Ja det kom i brevlådan idag. Fick allt det här fina från Ida. Just den här doften ihop med sakura är mina favoriter. De här reseförpackningarna används så mycket hemma då vi är på resande fot så ofta. Tack snälla igen. Blev så glad av det.

Planerar fortsättningen

Ja, nästa vecka är sista veckan på pure change och är långt ifrån klar känner jag. Är riktigt rädd att klara mig på egen hand, samtidigt som jag inte kommer orka träna tre gånger i veckan mycket längre till. I alla fall inte med en PT. Fick ett så bra samtal med chefen för tränarna och blev erbjuden en riktigt bra deal. Kommer naturligtvis berätta mer då allt är på plats.

Kostrådgivning

Då min ordinarie PT blev sjukskriven så blev det lite rörigt. Dom gjorde allt dom kunde, men då man bara får läkarintyg för max två veckor åt gången så blir det ju svårt att planera. Det är inget hagabadet rår över. Tycker ändå jag fått det bra, och har fått välja så mycket. Nu fick jag två gånger extra med kostrådgivning, det som egentligen ska ingå i programmet.

Jag har gått på viktväktarna och då har maten varit så enkel, nu blir det bara kaos i huvudet på mig. Får verkligen inte till det, och då tappar jag allt istället. Vi pratade mycket om det, och ska bara fortsätta framåt nu. Har en del att jobba med.

Styrketräning

Avslutade med styrketräning med en Pt. Var ett tag sen jag tränade med henne och hon tittade på hur det var sist. Kan ju säga att jag har höjt vikterna rejält bara på två veckor. Så kul. På benpress körde vi 40 kilo mer än sist.

Helt klart har jag gjort så mycket framsteg och är så nöjd. Nu ska jag bara fortsätta för att nå dit jag vill.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Paket och träning”

 1. Så roligt att du tyckte om presenten. Jag trodde det skulle passa dig då jag har fått den känslan att ni är ofta ute på resor eller liknande. Så bra att du ändå kan se de framstegen du gjort. Heja dig!

  Gilla

 2. Så bra du har jobbat på och vilka framsteg du har gjort! Det var inte dåligt att du kan lägga på så många fler kilo på benpress. Jag hoppas att du får en riktigt bra deal för en fortsättning, för det är du verkligen värd som du kämpar på<3

  Gilla

 3. Ritual har verkligen kanon produkter. Älskar dem! Har personligen också deras produkter för håret. Gör verkligen underverk! Så skoj med att få paket 😀

  Gilla

 4. Roligt med presenter och att de passade dig, finns ju inget värre än presenter man inte vet vad man skall göra med. Håller tummarna för att du får en bra fortsättning med din träning

  Gilla

 5. Vad trevligt att få paket med hudvårds produkter 😀. Jag väntar med på paket.
  Förstår att du känner lite rädsla att träna själv & ha diceplin själv. Men du kommer att fixa det 👊💪🫶. Vad bra att du får 2 extra gånger med kosten.
  Bra att du fick bra deal med chefen.
  Vad kul för dig se att du har blivit starkare 💪🤗. Du ska verkligen vara nöjd! 🤗

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Åh vilket härligt paket! Tycker väldigt mycket om rituals produkter (framförallt deras duschgel) och röda serien är ju så god 😍 Perfekt med mindre storlek också så man kan ha det med sig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s