Allmänt

Är jag medial?

Svaret på den frågan är…

nej. Jag önskar att jag var det, eller ska vi kanske säga att jag önskar att jag kunde öppna upp den sidan hos mig lite mer. För det är så att jag verkligen tror på det, och betvivlar inte alls på att det finns saker vi inte kan förklara än. Det vi kallar att vara mediala, från andra sidan, spöken, hokus pokus. Vi inbillar oss, ja listan kan göras hur lång som helst.

Varför använder jag kort och kristaller då?

Ja i min värld så tror jag vi har mycket inom oss. Det vi kallar det sjätte sinnet, intuition, osv. Jag tror ändå att om vi över upp den sidan hos oss så kommer vi att komma långt. Det är där jag använder mina kort. Det är ett verktyg för något jag redan vet egentligen. Läste om någon som håller på med sådant och även där sa han att vi vet redan, därför drar vi rätt kort, därför fungerar pendel osv. Vi vet, men behöver ett verktyg för att få fram det.

Livet efter detta?

Vad tror jag om detta med andar, spöken, osv då? om vi säger så här. Min man och några runt omkring oss tror absolut inte på sådant här, men då jag pratar om energier istället för spöken, så vaknar dom till. Kan det vara det vi talar om? Flera i min familj är/var mediala men jag har inte fått den gåvan. Samtidigt är jag mest öppen av mina syskon. Jag har ändå varit med om en del saker jag inte kan förklara.

Min yngsta dotter har den förmågan, men stängde ner. Nu kämpar hon med att öppna upp istället. Hennes dotter har den definitivt . Det har ändå hänt så mycket saker som vi inte kan förklara på naturlig väg. Det tydligaste var nog efter att hennes pappa blev en ängel. Min dotter sökte tröst hos ett medium som beskrev honom i ett kök. Hon förklarade köket väldigt tydligt och frågade om det var hans. Nej, svarade min dotter, men du beskriver mitt kök. Hon sa att han står där rätt ofta och tittar på er. Detta var inget hon berättade för sin dotter.

Några dagar senare hör hon sin dotter leka med någon inne i sitt rum och går in. Hon frågar vem det är och får svaret det är farfar. Får förklarat att farfar också är död, varav barnbarnet svarar att det vet hon väl, men att han brukar komma och leka med henne ändå. Min dotter frågar om pappa också hälsar på och svaret är. Nej, inte så ofta, men ibland står han i köket och tittar på mig.

Tomtar, troll och andra väsen.

Är det något jag tror på? Jag vill absolut inte förringa någonting, men inget jag funderar över. Jag har alltid kopplat det till landet, till djur, till ladugårdar och stall. Själv är jag en stadstjej.

Däremot hände något i vintras som blev lite konstigt. Står på kontoret på jobbet och utanför fönstret ”ser” jag något gå förbi. Tittar ut igen, men ser inget. Börjar tänka på vad jag säg, och inser att det är en rätt liten varelse med dova röda färger, ev en mössa. Det är ju en liten tomte tänker jag och inser att jag får sluta att inbilla mig.

Åker hem, och går in i vår trappuppgång. Vad är det jag ser igen om inte ännu en tomte för någon sekund. Den här gången med mer grå kläder. Tomten försvinner in i våra förråd. Nu kan jag inte bara säga att det var inbillning, för det var verkligen någon som var där. Har inte sett detta varken förr eller senare. Undrar fortfarande varför dom dök upp just den dagen.

Någon av mina läsare som är duktiga på detta och kan ge mig en förklaring?

Kortet jag drog

Rensa omkring dig. Ja så träffande då jag stör mig på alla grejer som bara väller fram överallt. Måste slänga röja och sortera för att jag ska få lite ro i kroppen. Väldigt träffande den här gången. Tidigare då jag dragit det här kortet så har jag nog sett det mer att jag ska rensa bland energitjuvar, men nu är det helt klart saker.

Hur märker jag av närvaro?

Första gången såg jag, och det skrämde mig så mycket. Efter det så har jag allra mest känt lukter. När mamma gick bort luktade det mycket cigarettrök, just nu kände jag en doft av manlig duschcreme, men kan inte säga vem det är. Däremot känner jag det ofta. Min man sover fortfarande så det är inte han.

Vid något tillfälle har jag hört, och även fått en känsla. Hur märker ni av närvaro?

Nä, nu måste jag åka till jobbet. Märker att jag är rätt sen redan.

Kramar Madde

17 reaktioner till “Är jag medial?”

 1. Det är ett intressant ämne och jag är inte medial var jag vet. Men det du skrev om energier tror jag på, man känner av när man kommer in i ett rum direkt om det är något som inte stämmer! Jag tror på energier när det gäller både djur och människor.
  Visst är det spännande att vissa kan se och känna av andras vad det nu är (energier).
  Ha en finfin dag!

  Gilla

 2. Är jag medial? Svaret på den frågan är ja. Både jag och min bror har den förmågan. Även om ingen av oss använder den aktivt. Min bror gjorde det mycket förr men tyckte det blev jobbigt då alla ville ha hans hjälp. Samt att han såg att en nära vän skulle omkomma i en trafikolycka vilket hände någon vecka efter hans syn. Jag tycker denna världen är så spännane men samtidigt skrämmande

  Gilla

  1. Det måste ha varit väldigt skrämmande. Min mamma ville nog att jag skulle ha den förmågan då flera på den sidan hade det. Då jag hade en sittning hos ett medium så säger han att min mamma undrade varför jag gick dit då jag inte behöver det….

   Gilla

 3. jag tror på andar och har sett i tonåren en andliktväsen ute i trädgården i vår stuga i Bohuslän. Jag är helt säker på vad jag såg den kvällen. Dock är det inget som jag direkt anammar i livet nu.
  För många år sedan hade jag en period där jag var hos ett medium och testade även storseans…storseansen gav ingenting, men blaha, men den mindre seansen gav mig mycket mer. Har även pratat med medium på olika håll och tycker det är intressant.
  sambon tror definitivt inte alls på det utan ser en mer realistisk och logisk syn på saken..säger han.
  hade varit kul att besöka ett nytt medium någon gång.
  Kram Kajsa
  https://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

  1. Det är så spännande. Tror ändå på att vi kan få en logisk förklaring till allt, Gäller verkligen att hitta någon som passar en, då jag tror att personkemi gör mycket.

   Gilla

 4. tycker alla historier man hör om andar/spöken är spännande, s har ag dock aldrig trott på dessa och därför alltid varit nyfiken och hittat logiska förklaringar. Dock är jag intresserad men mera åt att vara i kontakt med det högre jaget…

  Gilla

 5. Jag tror definitivt på spöken. Något jag inte har andledning direkt att prata om men kommer det upp på tal så har jag andledningar att kunna säga att de finns. Sen är det upp till om de tror på de el inte. Jag har sett saker och varit med om saker. Jag är mottaglig och har kännt av saker o ting.

  Gilla

 6. Kanske har berättat detta förut. Jag hade en vän som tog sitt liv 2012 och ett tag efter att hon dött så besökte hon mig i en dröm. Hon sa gör inte samma misstag som mig, du har för mycket att leva för. Det är en dröm jag alltid kommer bära med mig om att man kan få tecken från den andra sidan.

  Gilla

 7. Jag tycker sånt är mycket intressant med andar & energier. Jag skulle vilja vara mer öppen. Tyvärr så får man ju inte välja vilka man vill känna å så. Om det var så skulle jag vilja känna av min mormor & farfar. Om jag var öppen 😊.
  Det var en som sa till mig en gång att min mormor kommer & smeker min kind precis innan jag somna. Detta var då jag bodde själv. Jag hoppas att hon gör det fortfarande ❤️.
  Sen tror jag att jag hade skyddsänglar när jag blev påkörd. Dem skydda mig att inte få mer skador än vad jag fick.
  Verktyg är alltid bra att ha.
  Jag tror på att det fanns gårds tomtar förr som var bland djuren Ladugården.
  Men vad märkligt att du har sett en tomte 🙂.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 8. Jag har nog alltid varit medial och redan som barn/tonåring. Jag har känt av närvaron och varit med om saker. Jag tror absolut att om du övar mer så kan dnog öppna upp mer. Men vissa har den gåvan. Fortsätt använd korten och lyssna alltid på magkänslan/intutionen. Fortsätt som du gör ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s