Allmänt

Veckans fem postiva

Söndag igen och dags för veckans viktigaste inlägg. Nu ska vi se tillbaka på allt positivt som har varit och sen kan vi lämna den här veckan.

Gick i mål

Sista veckan är gjord på pure change och visst är det med dubbla känslor. Det har hänt så mycket, och det är med så dubbla känslor som jag lämnar det här bakom mig. Det hände mycket med mig och nu är det dags för nästa utmaningar. 10 veckor tänkte jag att vi kör, och sen utvärderar efter det.

Bubbelprovning

Vilken kväll det blev igår. Hade så roligt, och här testades det vin, diskuterades, bedömdes och skrattade. Vad sägs om dofter som äggfis och smaker som godis och hö? Kanske inte det som man tänker på då vi pratar vin, men vi är bara amatörer.

Trevliga samtal

Det är så viktigt att man vågar bjuda på sig själv lite trots att jag har haft så svårt för det. Fick ett bra riktigt trevliga samtal på hagabadet och tog med mig nya insikter.

Träffa barnbarn

Det är så mysigt och igår fick vi till och med hålla i lilla E. Så mycket kärlek säger jag bara. Tre av fyra var där och jag blir bara så varm inombords varenda gång. Älskade ungar alltså.

Blodtrycket är bra

Blev så otroligt glad då jag tog blodtrycket sist och det var riktigt bra. Längesen det var så stabilt och hälsan är ju viktigare än något annat. Nu ska jag bara hålla det på den här nivån eller ännu hellre ännu lägre.

Nu kommer jag ta en lugn vecka, men sen kör jag på i 110 igen.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Veckans fem postiva”

 1. Det är alltid så trevligt att läsa om dina positiva saker under veckan 😃.
  Trevligt med bubbel kväll & med gött folk 🥂😊. Barn skapar alltid en sån glädje. Skönt att blodtrycket nu ligger stabilt för dig 😊👍. Det är ju en grej du kan ha som fokus. Att hålla blodtrycket i en jämn nivå.
  Vad fokuserar du på?

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Så härligt att kunna avsluta veckan med vad som varit positivt. Det som varit positivt för mig är att jag har blivit frisk igen, varit på bio igår. Sen ser jag fram emot att komma tillbaka till radion efter att ha varit hemma i en vecka. Hoppas vädret blir bättre och att vi slipper få mer snö.

  Gilla

 3. Så roligt med bubbel vin provning, viktigt att komma ut i det sociala och kul att det blev en lyckad kväll. Myssigt att få vara med barn barnen. 🥰

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s