Hälsa, Madde 2.0

1/1

Dags att klara sig själv

Ja nu har jag kört min kickstart med pure change och nu är det dags att klara sig själv lite mer. Helt klart dubbla känslor, men kommer ju ta lite hjälp ändå. Man ska ju alltid ha delmål och visst är tio veckors mål väldigt bra? Inte för långt, och ändå kan det hända en hel del. Delade med mig av mina första resultat, och hoppas på att kunna ställa mig på vågen på hagabadet fler gånger. Borde ingå i mina 25 PT timmar. Bra att följa upp andra saker än enbart siffran på vågen.

Börjar inte bra

Vaknade med rejält ont i halsen och jag som verkligen tänkte sätta igång ordentligt idag. Blir inte alls som jag tänkt mig. Ingen styrketräning, men då jag är feberfri kanske jag kan ta mig en promenad. Frisk luft är aldrig farligt. Just nu vill jag inte träffa andra i fall jag smittar någon. Så surt i alla fall.

målsättning

Tanken är att köra styrka tre gånger i veckan, och tre gånger kondition. Fick till mig att det var helt ok att köra det direkt efter styrkan så behöver inte alls bo på hagabadet längre. Det kommer ju underlätta. Sen är jag inte uppbokad lika mycket som tidigare så helt klart blir det en stor frihet.

Nu kommer jag inte kunna göra det den här veckan, men från och med nästa kommer jag gå all in.

Kommer dela med mig

här varje dag hur det går. Nu blev det mest planer, men varje morgon kommer jag skriva vad jag gjort, hur det gått och förhoppningsvis kommer det massa bilder. Har varit så dålig på att fota, men får jobba med det.

Kramar Madde

16 reaktioner till “1/1”

 1. Vaknade också upp med en förkylning och värkande kropp. Tänker dock tycka synd om mig och slänga mig på soffan med en filt och nått på tv.

  Gilla

 2. Jag vakna idag 40min innan jag skulle iväg. Känns som det var typ fredag den 13: de idag för många 😆.
  Allt har både gott & ont med sig…..
  På 10 veckor kan det hända en del. Jag är säker på att det kommer gå bra för dig att köra själv. Bra att du kan kombinera styrka med kondition å att väga dig på Hagabadet 👍.
  Ska bli kul att följa dig på resan som du gör helt själv. Då är vi 2 som kommer skriva om träning & foto från träning 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Vad tråkigt att du börjar med ont i halsen. Men tycker som det låter som ett bra upplägg för din träning och skönt att du får lite mer frihet än tidigare veckor.

  Gilla

 4. Tråkigt att höra att du fick en sådan start på dagen. Hoppas verkligen inte det bröt ut till en förkylning till idag och att du mår lite bättre. Krya på dig!

  Gilla

 5. Otur att du vaknade med ont i halsen. Ska bli så roligt att fortsätta följa dig nu när du får köra mer själv. En promenad låter inte fel. Här har vi så mycket snö att jag var tvungen att stanna hemma från radion idag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s