Allmänt

Dag 4/1

fortsatt förkyld

I går morse vaknade jag och hade en rejäl sjukdomskänsla i kroppen. Så tråkigt, men så var det. Inte alls den början jag hade tänkt mig. Det är ju inte detta jag vill skriva om utan mer hur jag tar tag i träningen igen. Vill se mina framsteg och att jag inte tappar det jag tränat upp.

Hade beställt stödstrumpor då jag ofta svullnar över ena fotleden. Väl värt att testa i alla fall. Kan nog vara skönt att jobba med också. Det kanske inte är det allra bästa, men tänker ett mellanting i alla fall. Sex olika med roliga mönster. Klart man ska piggas upp då man jobbar och jag som bara älskar de olika som finns.

Tog mig ut på promenad.

Ja trots allt så tog jag mig ut hur motigt det än var idag. Vädret var inte så vackert, och regnet hängde i luften. Gick över kyrkogården, mot kålltorp och sen tillbaka. Rätt skönt, men så trögt det går. Helt klart har jag något i kroppen. Vill ju bara känna mig stark och pigg, men så är inte fallet. Hoppas verkligen det har vänt nu så jag kan få fortsätta med träningen. Hela min kropp skriker efter gymmet medans hjärnan säger STOPP.

En kopp kaffe.

Ja, det var jag väl värd efter den promenaden? Så gott att få sätta sig ner och bara ta något varmt att dricka. Helt klart värd det.

Handlade lite mer godis för att kunna fylla tjejernas påskägg, och nu är dom klara. Så stolt över mig själv att jag inte tar en ända fast jag bara älskar de där skumgodisarna. Tankarna gick till pannacotta på de andra, men återigen säger jag nej. Eller kanske kan göra åt de andra och jag tar en frukt istället och en chokladpralin?

Ska klara mig under april utan att äta något gott. Försöker planera in påsken, men den går att göra bra val på.

Då vi kommer till färgerna är dom fortfarande precis om jag planerat även om det är tråkigt att det inte blivit någon träning under den här veckan.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Dag 4/1”

 1. Lite samma här fast inte förkyld men en känsla av att något stökar i kroppen. Så för mig har det blivit promenader än så länge i veckan. skulle dragit mig till gymmet nu imorse men sparar på energin till Trädgårdsmässan. Håller tummarna att jag har energi kvar ikväll till gymmet.

  Krya på dig

  Gilla

 2. Det tar aldrig så länge för en förkylning att försvinna som när man vill att den skall göra det. Verkar vara den tiden på året, har själv nått som lite så där halvt brutit ut.

  Gilla

 3. Många är småförkylda just nu och flera av våra bekanta ligger även i covid. Fler och fler igen känns det som. En får va glad om en inte åker på nåt, känns det som… krya på dej!

  Gilla

 4. Drygt med förkylning när du hade flow med din träningen. Men du kommer komma igång med träningen efter din förkylning.
  Promenader kan vara motigt ibland speciellt när man har något i kroppen & vädret inte är toppen. Men man får se dem små positiva sakerna. Som du sa, att det var skönt att ändå ta den där promenaden. Sen ta den där koppen kaffe ☕️😊.
  Hoppas att stödstrumpor hjälper på dig.

  Krya på dig! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗🌷

  Gilla

 5. Vilken otur du har att du blivit förkyld. Det är mycket som går just nu. Hoppas det vänt och att du snart kan börja träna på gym igen. Härligt med en promenad. Fina strumpor du hade köpt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s