Allmänt

Dag 5/1

Uppe i ottan

I onsdags var jag nog som sämst Vaknade med rejäl sjukdomskänsla och trodde det skulle bli långvarigt. Så fel jag hade, I morse var allt som bortblåst och kunde åka och ta mina prover trots allt. Jag har berättat tidigare att vi får provtagningar i pure change både då vi börjar och efter att allt är slut. Några svar har jag fått, och något sämre. Funderar på om det kan kan handla om att jag fortfarande har en infektion i kroppen? Ja vem vet.

Njurprovet

Nu hoppas jag att det provet har rättat till sig och att det enbart var något tillfälligt. Sa till en väninna att jag är snart 60 år och vågar inte gå till läkaren för att jag är rädd för hur dom ska bemöta mig som. Det är skrämmande. Då jag berättade att jag ska ta tag i detta med min hälsa, och på vilket sätt så blev dom skitsura. Inget positivt alls med det och visar det nu att något ska följas upp kommer dom blir extremt kränkta. Så trist.

Tacka vet jag det fria vårdvalet, något ett visst parti vill ta bort. Letar efter en ny vårdcentral igen, men det är inte så lätt då man inte kan få information innan utan man får bara chansa. Tyvärr har några av de som fått bra betyg brustit extremt mycket i bemötande och nu hoppade jag på den offentliga där jag bor. Visste att den inte var bra men man är ju tvungen att vara listad någonstans.

motionen då?

Ja är fortfarande nöjd och allt går som planerat. Det kan inte bli bättre tycker jag. Synd bara att jag blev dålig och inte har kunnat träna hårt ett tag. Sådant som händer tyvärr. Nu ska jag sätta igång dagen , och mer rapport blir det i morgon. Hoppas på förändringar då det aldrig är roligt med sådana här inlägg tyvärr.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Dag 5/1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s