Allmänt

Fem en fredag. MedelSvensson

MedelSvensson

Även den här veckan så blir det Elisas fem en fredag för mig, och veckans frågor handlar om att vara medelSvensson. Svara gärna på frågorna i din egna blogg eller här i kommentarerna och länka till Elisa så vi hittar dig.

Hur är du en riktig Svensson?

Ja inte är det villa, volvo och vovve, utan mer katt, KIA och höll på att skriva koja men det sista stämde nog inte. Ska vi säga att fredagsmyset är viktigt, och att vi gärna åker charter till varmare.

Vad gör du direkt då du kommer hem?

Oftast springer jag på toa 🙂 Därefter plockar jag ur kassar eller väskor då jag oftast kommer hem från jobb, träning eller affären. Sen brukar jag nog hamna i min fåtölj.

Vilken tid går du och lägger dig?

Hade ni frågat mig i början av året hade jag nog sagt 18-19. Nu är det nog runt 21 allt som oftast. Något har hänt med mig efter purechange.

På vilket sätt är du tråkig?

Vad lätt det är att snacka ner sig själv. Jag är extremt måttlig med alkohol, är extremt kvällstrött så jag går hem då andra vill gå ut. Till det så är jag inte den som har lättast att småprata i stora grupper.

Har du en Ove Sundberg i ditt liv?

Nu blir det riktigt pinsamt. Ja upp med skämskudden alla nu. Jag tittar inte på solsidan och har kanske sett några få delar väldigt sporadiskt. Så hur är Ove??? hihi.. Något som kommer upp är tjenare mannen, men kanske blandar ihop det med någon annan.

Ja det är mina svar på frågorna, och nästa vecka är jag på det igen.

Kramar Madde

13 reaktioner till “Fem en fredag. MedelSvensson”

  1. Har också katt/katter, så himla mysigt! Har du alltid varit en kattmänniska? 🤗 Tycker också väldigt mycket om fredagsmyset!

    Gilla

  2. Trodde också jag var ensam om att inte ha sett solsidan, men efter att ha läst alla andra svar till elisamatilda, så inser jag att vi är många! Annars tror jag att många av oss har drag av en medelsvensson på olika sätt, och det är inge fel i de´! Trevlig helg!

    Gilla

  3. Säger som många andra, tror majoriteten av svarande inte sett Solsidan, ofattbart faktiskt! Jag följer väldigt få serier, hittar aldrig något som passar min galna humor, men Solsidan gillade jag. Jag tycker lagom beskriver svensken bäst, och är inte du också det?På ditt eget vis!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s