Allmänt

Veckans FFF

Fredagsfika

Kunde köra min eller kanske ska säga Kamillas FFF idag. Gillar ju det, men har missat under flera veckor nu. Fredagsfikan fick bli en kopp kaffe på Expressohouse. Är trots allt så stolt över mig själv att jag hoppar över fikat utan bara tar en kopp.

Fredagspresent

Det är ju påsk snart och under lång tid har jag inte pyntat något alls,, men visst är det kul med lite vårkänsla hemma? Vill ju fjärdar, men absolut inte äkta. Väldigt svårt att hitta, men tillslut så fann jag några. Tycker dom är riktigt fina också. Till det lite ägg så får vi lite påskkänsla här hemma. Tror det kan bli fint här hemma

Fredagsfokus

Ja det får bli två. Igår skulle mamma fyllt 83 om hon fått leva. Hade tänkt på det i flera veckor, ändå var det totalt borta igår. Idag åkte jag till minneslunden och lämnade lite blommor. Så tomt där uppe idag, men lite gula tulpaner piggade allt upp tycker jag. För många som lämnat oss nu.

Lite ost och vin fick det bli ikväll. Inte så mycket men precis lagom. Till det, ett av mina favoritprogram. Masked singer. Sitter här och gör anteckningar, och gissar. Vissa var för enkla så det kan inte vara dom. Ja om en liten stund får vi reda på vem som åker ut.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Veckans FFF”

 1. Har sett mycket påskfint i affärerna den senaste veckan. Likt dig brukar jag inte pynta och har inte gjort på flera år, men tror att i år får det bli något fjäderlikt med pynt.

  Ost med kex var längesen, men så gott! Hoppas det blev en bra kväll med Masked Singer. Själv tänkte jag titta på det imorgon.

  Gilla

 2. Åh Veckans FFF nästan med en liten tår jag inser att jag nog släppt mitt gamla upptåg om de tre FFF. Men visst fasiken är och var det ett bra peppa mig själv koncept.

  Gilla

 3. Inte lätt att kunna hålla igång den en fredag men det ska man göra för att man tycker det är kul blir det för ofta är det att de svalnar. Beklagar att hon gick bort och fint att du satte blommor till 🌸🌺🌷

  Gilla

 4. Så härligt att ta en kopp kaffe på espresso house. Så söt fredagspresenten var. Kul med lite påsk känsla hemma. Vin har jag aldrig gillat men det andra ser så gott ut.

  Gilla

 5. Att bara ta sig ut & till café. Sätta sig & dricka varmt eller kall dryck. Bara det kan ju vara en skön stund för sig själv & en liten fika.
  Fint pynt du hitta. Tack för påminnelsen att köpa påskliljor. Ska jag göra idag eller i morgon. Beroende på när vi ska handla 😊.
  Det är okej att tänka på dem som inte finns längre på jordelivet ❤️
  Så trevligt med ost & kex att äta på en fredagskväll 😊.
  Jag är så dålig på att gissa på maskerna. Men Karamellen tror jag vet vem det är 😊men jag är inte helt säker. Får se om det klarnar mer nästa vecka.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Ost och kex är ju verkligen så gott! Äter det så sällan men riktigt gott, vad är det för röror du har till? Ser inte vad det står på burken. Hoppas du får en fin och mysig helg 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s