Hälsa, Madde 2.0

Dag 6/1

Snart en vecka

Tänk vad fort tiden går, och tror det har varit bra för mig att skriva av mig varje dag, och inte dölja då allt inte går enligt planen. Den här veckan så har det varit lite kli i halsen som stoppat mig, men så ser ju livet ut. Fokuserar på det som fungerat och det är att jag varje dag gått mina minimumsteg Det är jag trots allt nöjd med.

Då jag ändå visar en matbild kanske jag ska börja där. Varenda dag har jag fått till bra val, men igår blev det inte lika bra. Vi hade mini donats för att barnbarnet kommer en sväng idag. Hon älskar det, och igår kunde jag inte hålla mig utan tog en. Till det lite ost och vin. Samtidigt. Man ska leva och allt gick inte totalt åt skogen. Känner att jag kan leva med de valen trots allt.

Stegen satt där.

Det blev ingen promenad, men däremot har jag rört på mig en hel del. Det ger ju också steg. Har handlat, varit på minneslunden, Allt handlar ju om att röra på sig bara och det är ju det stegen mäter. Antal steg som jag lagt i de olika nivåerna är efter tips från coachen 🙂

Till det är det väldigt skönt att gå promenader också speciellt då vädret är vackert. Så enkelt och kräver ingen utrustning eller planering. Det handlar om en halvtimme och det gör så otroligt gott. Små steg som man faktiskt gör, mer än att köra slut på sig själv och tappa sugen.

Styrketräningen då?

Vet ni hur mycket jag längtar till gymmet nu? Har sådana absintens efter maskinerna så ni kan inte ana. Längtar så otroligt mycket, och det är väl positivt? På måndag har jag en PT tid och hoppas verkligen jag klarar av att köra ordentligt då. En vecka utan träning är på tok för mycket för mig.

Är så impad över mig själv och det här kommer gå bra känner jag.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Dag 6/1”

 1. Det har & är kul att läsa dina inlägg varje dag. Hur det går för dig med ditt liv.
  Alltid kan man göra något. Om man är lite sjuk. Så kan man ju ta promenader. Är man är frisk så kan man ju köra på som man vill 😊.
  Jag tycker man håller sig frisk i längre perioder om man håller igång med träningen 💪. Nä, steg räknas ju inte bara i promenader. Utan åxå i vardagen.
  Ja, det är positivt att du längtar till gymmet & maskinerna & vikterna 🏋️‍♀️😊.
  Hoppas att du kan utföra PT passet på måndag 🙏🏻. Det är bra inställning du har 👍😊

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Skönt att du har kunnat röra på dig trots halsen. Jag har varit lite förkyld så har inte tränat denna vecka. Men tänker gå och träna nästa vecka. Längtar lite nu att få röra på mig 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s