Allmänt

Idag är det aprilskämt som gäller.

Har du något aprilskämt?

Den här månaden tänker jag hoppa på Madeleines bloggutmaning och idag ska vi prata eller ska jag säga skriva aprilskämt.

Har ni blivit lurade idag eller det kanske är ni som lurat någon? Idag har jag inte råkat ut för något men tänkte berätta om då jag lurade min mamma rejält.

Det är många år sen då mamma jobbade på ett café. Jag ringde dit precis då jag visste att hon började och presentera mig som polis ( ja, jag vet, det är olagligt att göra det) och ville höra henne upplysningsvis om inbrotten i närheten. Hör hur mamma går på precis allt, och bara kände att jag får lägga på och ringa upp igen och säga att det är ett skämt. Sagt och gjort. Lägger på och ringer igen.

Då visade det sig att hon kommer till jobbet, glas överallt och då ringer telefonen och där var jag. Hon tyckte att det lät som jag, men just där och då blev det så konstigt. Ibland blir det bara så lyckat.

Idag kunde man läsa att Ales stenar skulle flytta dit dom hör hemma… I Ale, vår grannkommun. Det hade varit något eller hur?

I morgon ska vi prata barnböcker. Vad tycker ni om det?

Kramar Madde

10 reaktioner till “Idag är det aprilskämt som gäller.”

  1. Eftersom jag fyller på 1 april så är jag på vakt 🙂 Jag brukade dock lura alla andra i min omgivning. Men det har jag slutat med för flera år sedan. Tycker inte om lurandet längre, även om det är på skämt.

    Gilla

  2. Nej jag har inte blivit lurad. Däremot så la Ica maxi ut att det sålde snö för 29kr kilot tror jag det var. Barnböcker har jag inte kvar för har ju inget eget barn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s