Allmänt

Dag 7/1

En vecka redan

Fattar inte. En vecka sen jag skulle stå på egna ben och jag lyckades. Känns helt ok faktiskt. Var lite orolig för det, men vet samtidigt att jag har så många bakom mig och så tacksam för det. Alla har inte den lyxen.

Ska vi prata steg först? Även igår fick jag till dom, fast det var svårt. Tog mig ut på en promenad och sen var det klart. Vi går inte så mycket på jobbet då det inte är något springande och ganska korta avstånd. 50 steg genom huset. Då kan man räkna ut själv hur mycket man måste gå för att få till det.

Säger bara måndag

Jaa då är det dags igen. Talar naturligtvis om gymträningen och en träff med min PT. Helt ofattbart hur mycket man kan sakna det. Trodde aldrig det, men så är det. Vill bara lyfta, då jag vet hur gott det gör för mig. Längtar mer och mer för varje sekund.

Promenad idag

Tänkte ta mig ut och gå runt sjön då jag slutar nu på morgonen, Det är så vackert, så rofyllt och även om det inte blir jättemånga steg så blir det ändå lite grann. Vartenda ett räknas ju in. Nästa vecka kommer det bli mer av träningen då jag ska försöka få in fler pass under veckan.

Stora kramar Madde

4 reaktioner till “Dag 7/1”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s