Hälsa, Madde 2.0

Dag 3/1

Promenad

Godmorgon. Fortfarande lite ont i halsen, men kom ändå ut på min promenad vilket jag är så glad över. Det går sakta, jag flåsar, men jag gör det. Precis som så många säger, frisk luft gör bara gott. Vill ju bara börja jobba, då energin fortfarande finns. Min man däremot är bara trött, men har inte det andra. Konstigt det här.

Hur som helst tog jag mig en promenad, sakta runt i området. För visst mår jag så mycket bättre efteråt. Sen känner jag att jag inte alls har samma energi om innan, men det borde komma tillbaka.

Middagen blev en kasslergratäng

Försöker äta upp det vi har i frysen, och det vi har hemma. Igår blev det en kasslergratäng till middagen, och den blev betydligt godare än vad jag trodde. Brukar vara dålig på att få till gratänger med pasta, men lyckades. Tycker ju om det, men så svårt att få den bra. Ofta går jag de hårda kanterna, men inte igår.

Maten gick bra igår, och höll mig inom det jag planerat. Det känns så otroligt bra. Det kanske går vägen med kosten nu. Det är det jag kommer satsa på just nu. Hoppas bara att jag kan ställa mig på tanitavågen regelbundet fortfarande.

En stund för mig själv

Tog mig ett varmt bad igår kväll. Levande ljus, en ansiktsmask, Kändes väldigt bra, och speciellt att få lite kvalitetstid. Egentligen hade jag önskat ett glas bubbel, men det får vänta till bröllopet i maj. Något jag får jobba med är att hitta bra alternativ då jag börjar tycka synd om mig själv. Den blir riktigt tuff måste jag erkänna.

Vi har påsken framför oss, men den går att göra bra val på. Vi har även ett barnkalas och där blir det svårare. Samtidigt, det är helt ok att äta då jag planerar in det.

Även gårdagen gick som planerat och det känns så bra. I alla fall utefter förutsättningarna.

Nu hoppas jag det blir lite roligare inlägg väldigt snart. Än så länge blir det så här.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Dag 3/1”

 1. kassler är ju så gott , jag älskar hawii kassler som jag åt mycket som barn <3. mysigt med lite hemaspa för sig själv, det har jag börjat fått in lite med men man borde göra det så oftare så mysigt och avkopplande ❤

  Gilla

 2. Bra att du kämpar på med dina promenader 👏🏻😊👍. Exakt frisk luft gör en gott.
  Gratänger tycker jag är gott. Skönt att du lyckades med den & den blev god 👍.
  Att unna sig själv gör gott för en själv.
  Om du vill. Så får du gärna dela med dig av tipsen du gör för att klara av påsken med dessa läckerheter.
  Det är trevligt att läsa såna här inlägg med 🤗.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🌹

  Gilla

 3. Så god kasslergratängen ser ut att vara. Det var ett tag sen jag åt detta. Tycker att du kämpar på bra. Härligt med en promenad. Det är så viktigt att ha egentid.

  Gilla

 4. Det kommer att komma tillbaka fort. Började med mina tränings pass hemma för två veckor sen. Orken och att orka gå fort är redan så mkt. Man måste börja någonstans 🙂

  Gilla

 5. Härligt med ett varmt bad på kvällen. Själv har jag inget badkar och det kan jag ibland sakna. Hoppas att jag får det i framtiden. Gott med kasslergratäng. Själv har jag aldrig gjort det 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s