Allmänt

Veckans fem positiva

Veckans viktiga

Ja så var det söndag igen, men höll på att skriva det här inlägget igår istället. På tal om att vara veckovill. Men hur som, nu kommer inlägget på rätt dag.

Förkylningen gick över fort

Är så tacksam över att det gick över relativt fort ändå. Var dålig i ett par dagar, men nu är jag på benen igen. Kanske började slappna av så det var därför det kom, men tänker inte grotta ner mig i det. Så här är det, och nu mår jag bra igen.

Vårvärmen är här

och det ser inte ut som om det kommer mer snö. Tänk vad lycklig man kan bli för det lilla. Så fort solen tittar fram så blir allt så mycket lättare.

Allsvenskan har startat.

Ja lite dubbelt är det, för jag hade hoppats på en vinst. Visst gjorde en blåvit spelare mål, men tyvärr hamnade bollen i fel mål 🙂

Maten har fungerat

Så skönt måste jag säga. Har ätit lagom mycket och känns som om maten börjar sitta. Behövde nog landa och nu känns det som om något håller på att hända. Hoppas det syns på vågen i morgon också.

Träffat sessan

Alltid en höjdpunkt då jag får umgås med barnbarnen. Hon var här nån timme och vi målade, pysslade, skrev osv. Min lilla kloka empatiska prinsessa.

Efter en rätt lugn vecka så får det här bli mina fem positiva

kramar Madde

14 reaktioner till “Veckans fem positiva”

 1. Så viktigt att kunna avsluta veckan med fem positiva saker som hänt i veckan. Skönt att förkylningen gick snabbt över för ibland kan de vara långdragna. Bra att du tycker maten har fungerat.

  Gilla

 2. Hehe inte lätt ibland med dagarna 😊. Skönt att förkylningen var kortvarig.
  Härligt med vårväder 🌷☀️😃 att det är minus på nätterna är väl ok. Men snart det med ett minne blott tills det blir höst 🍁igen.
  Hehe dem prata om allsvenskan på jobbet idag 😄.
  Skönt att maten fungerar bra. Trevligt att träffa Sessan 🙂.
  Alltid trevligt att läsa dina 5 positiva från veckan som varit.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s