Hälsa, Madde 2.0

Dag 1/2

Ny vecka

Tänk att det redan gått en vecka, och tycker ändå det har gått väldigt bra om jag får skryta lite. Igår var sämsta dagen, men sådana dagar kommer ju också. Bara det inte blir för ofta så är det väl ändå helt ok tänker jag. Jag vet att jag inte ska fokusera på vikten, men ställer mig ändå på vågen. Idag visade den 1.8 ner. Något har helt klart släppt vilket jag är väldigt glad över.

Min träning

Efter omständigheterna är jag ändå nöjd, fast jag inte nådde ända fram igår med stegen. Att jag inte gick de sista 300 stegen gör mig lite sur på mig själv Tyvärr var jag väldigt trött men om man ser över veckan så ska jag inte klaga. Har ju inte varit hundra så då blir det så här. Måste se till vad jag gjort mer såvida jag inte slarvat jättemycket. Har gått mina promenader som jag ska så då är jag nöjd.

Artikeln är upplagd.

Minns ni att jag berättade att dom skulle följa min resa på pure change? Har fått svara på lite frågor, och nu finns hela artikeln upplagd på deras hemsida. Känns så konstigt med en stor bild, men samtidigt tycker jag om att läsa om andra och hur långt dom kommit. Jag trycker mer på hälsa än något annat, och det är ju minst lika viktigt. Är ni nyfikna på hur det blev? Här kan ni gå in och läsa i så fall. Känns lite konstigt att jag som absolut inte är vältränad har gjort reklam två gånger om för gym hihi. Vem kan tro det då man ser mig. Samtidigt kanske dom vill visa att träning är för alla, även vi som inte är dom snyggaste.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Dag 1/2”

  1. Bra jobbat! Och visst att man inte ska stirra sig blind på vikten men det ger ändå en bra indikation på hur det går.
    Förstår att du kanske är lite besviken över de sista stegen men det var ju inte mycket du missade med!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s