Allmänt

Kärlekens dag

Mina kärlekar

Idag är det kärlekens dag och ämnet Madeleine ville att vi skulle skriva om. Det är egentligen väldigt lätt då jag har så många runt omkring mig. Ska vi börja med livets efterrätt? Alla mina små hjärtan och är så tacksam för varenda sekund jag kan tillbringa tillsammans med dom. Nu visar jag bara två på bild, men de andra vill inte vara med på sociala medier och det är väl helt ok tänker jag.

Självklart har deras mammor en precis lika stor plats i mitt hjärta. Mina fyra fantastiska döttrar.

Till sist, min man, han som alltid finns vid min sida. Hur skulle jag klarat mig utan honom? Hela vår familjs stora trygghet, och han som är barnbarnens manliga förebild.

Är trots allt så lyckligt lottad som har dessa i min närhet.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Kärlekens dag”

 1. Mycket fina barnbarn du har 😊. Lite kul att du säger ”livet efterrätt” om dina barnbarn.
  Du ska absolut vara lycklig lottad.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Kärlekens dag låter ju jättefint. visste inte att en sådan fanns (mer än alla hjärtans dag då) Kärleken till barn är verkligen nått fint

  Gilla

 3. Vilket fint inlägg du har skrivet. Tycker det är så intressant det där med barnbarn. Alla som har barnbarn som jag pratat med säger att det är livets efterrätt. Fint att tänka på tycker jag.

  Gilla

 4. Så vackra barnbarn du har. Så fantastiska ögon!! Kärlek är bland det finaste vi har i livet. Om man inte har kärlek till sig själv, det viktigaste egentligen är kärleken till sig själv, men den e svår.. Ha en fin dag!

  Gilla

 5. Det är så viktigt att ha folk som stöttar i med och motgång. Kan tänka mig att dina barnbarn har en speciellt plats i ditt hjärta. Så fint skrivet av dig.

  Gilla

 6. Kärleken till barn och barn barn är fantastisk – jag kan bara tänka mig just barn barns känslan, vet hur mycket mamma älskar killarna och hur mycket jag älskar dem små, så tänk den dagen de växt upp och jag blir farmor. Förstår att du gillar det 🥰

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s