Madde 2.0

Dag3/2

Svårare då jag jobbar dag

Godmorgon på er. Är inne på min andra vecka nu, och får nog erkänna att det är så mycket svårare att få till det då jag jobbar dag. Mitt gymkort gäller bara dagtid, och överväger allt att ändra på det så jag kan vara där hela deras öppettid. Behöver nog ner på kvällstid och helg också inser jag Även ta mig ut på en promenad på kvällarna då jag kommer hem.

Biggest looser final

Var tvungen att vara uppe så jag kunde se finalen och vilka resor alla deltagarna gjort .Tyckte den här säsongen var lite gnällig, men nu efteråt så fick man se deras förändring. Wow säger jag. Helt andra människor som kommer in, Det där att bara få känna sig vacker, även om flera har en bit till innan dom är helt i mål. Några vägde in på samma vikt som jag står på nu. Det där magiska att väga tvåsiffror kan ingen förstå som inte varit där.

Storhelger är alltid en utmaning

Även i år, men ska ta mig en planerare här Ägg. lax och sill är ju alltid bra för mig att äta, däremot kanske inte påskgodiset är det. Då jag är ledig ska jag försöka få in lite motion och borde klara av det också.

Men nu är det duschen som gäller och jobb.

Kramar Madde

16 reaktioner till “Dag3/2”

 1. Ja det är nog bra att ha gymkort under hela öppettiderna för att inte bli begränsad i när du kan träna. Jag har aldrig tittat på Biggest loser men jag kan tänka mig att de gör helt fantastiska viktresor. Jag jobbar natt i påskhelgen. Det kommer garanterat bli en hel del snaskigheter tror jag.

  Gilla

 2. Är själv lite anti bantningstv. Ja de går ner väldigt mycket på kort tid men många av dem går ju upp tillbaka, just för att det är svårt att kombinera så intensiv träning som det är i programmet med vardagen. En fd klasskompis syster var med ett år. tror att efter 2 år vägde hon nästan samma som innan programmet

  Gilla

  1. Det är ju en kickstart, och sen måste man hålla i. Tror inte man behöver träna så hårt hela tiden, och visst kan man öka matintaget då man inte ska gå ner. Men samtidigt, man kan inte tro man kan leva som innan.

   Gilla

 3. Vi har en riktigt härlig vecka med bara jobb och fokus på hälsan. Två härliga promenader i solen om dagen och något varv på hotellets gym. Det är så skönt att vara igång ordentligt!

  Gilla

 4. Så imponerande resultat av många i Biggest! Blir så glad för deras skull! Synd att man inte får se mer om deras kost i programmet.
  Hoppas du får till lite träning under påsken!

  Gilla

  1. Det är mer fokus på träningen. Tror ändå det är vanlig mat, med bra proteiner, bra fetter och bra kolhydrater. Tänker lite på de kostråden jag fick.

   Gilla

 5. Mm du får ta en funderare över att kanske byta kort på ditt gym till att kunna gå när du vill & inte va bara begränsad till bara dagar. Eftersom du har kommit in i gym värden 🙂.
  Såg med finalen av Biggest Loser. Jag blir peppad 😊. Men jag skulle vilja få ta del av den mat & mellanmål det äter. Så jag får tips.
  Låter som en bra plan👍. Men godis är svårt att låta bli. Men jag ska försöka. Mår inte bra av godis egentligen. Eller magen gör det inte. Jag tänker med lite motion. Men om det blir verkligt. Det får vi se 🙂.

  Ha en fin & trevlig helg! Glad Påsk! 🐣🌿🌼🌷🥚Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

  1. Det är ju så dyrt att träna där jag går 🙂 Pratade med dom och det visade sig att mitt kort gäller hela tiden fram till juli pga en stor ombyggnad. Jag har lagt 50 000 på min träning plus ett gymkort för 1500 kr

   Gilla

 6. Förstår att det blir svårare när du jobbar dag. Jag tycker det låter som en bra sak arr ändra så du kan vara på gymmet på kvällarna och helgerna. Ja storhelger är en utmaning. Jag ska själv äta ute på subway imorgon.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s