Madde 2.0

Dag 4/2

Våren är här.

Godmorgon förresten. Visst blir man lite extra glad då solen tittar fram? Dom varnar för snö, och flera lägger upp snöiga bilder. Det är absolut inte det vi ser här, utan solen skiner och det börjar bli lite varmt ute. Så härligt.

Hela den här veckan har varit sådär både då det kommer till steg träning och mat. Ett pass med tränare har jag gjort och idag ska jag ner igen. Tänk vad man längtar till gymmet. Vem trodde det?

Biggest loosers dietist

Jag tittade på finalen och tänkte speciellt på det deras dietist sa. Gör man dåliga val ibland så fortsätt direkt efter. Det är en ny måltid om tre timmar, låt den bli bra, Det finns en ny dag som kan bli bra. Däremot, vänta in till på måndag, efter semestern, eller till nästa månad. Det är nu man ska fortsätta de bra valen. Ett mindre bra gör varken till eller ifrån, utan det är då det blir flera dagar med dåliga val som resultatet kommer på vågen.

För visst blir det lätt att man tänker att nu misslyckades jag, nu kan jag lika gärna fortsätta? Det är inte så bra.

Dagarna bara rullar på

Har alltid så många planer, ändå blir jag alltid sittande hemma och mitt i det blir jag lite grinig. Det är ju precis det jag skulle ändra på, och nu får jag allt ta tag i det innan det går för långt också.

Nu ska jag flytta min bil, packa väskan och sen åka iväg och träna. Hem, packa om väskan och sen är det plikten som kallar.

Kramar Madde

14 reaktioner till “Dag 4/2”

 1. vi har sol och PLUSGRADER. Nästan så man vill göra en glädjedans. Minus allt slask som kommer när 50 cm snötäcke skall smälta.

  Gilla

 2. Jag har en syrra som bor nu i Gbg. Hon sa det med att ni inte hade någon snö. Men vi längre upp har det. Men idag kändes det som vår. Härligt att solen värmer på dig ☀️😊.

  Ja, det var många kloka ord hon sa, dietisten på Biggest Loser finalen. Just det att inte vänta till t.ex nu då. Till tisdag efter påsk helgen. Utan börja idag med en promenad som alltid är något 🙂. Mm vist är det lätt att tänka.

  Heja dig! Vi är många läsare som peppar dig 👊👏🏻💪❤️
  Jag ska på spinning ikväll. Ska bli kul 😀.

  Ha en fin & trevlig Påskhelg❣️🐣🌷🤗

  Gilla

 3. Vi ska få typ 10 plusgrader här under helgen så nu försvinner äntligen snön!
  Helt rätt vad dietisten säger, man får svackor och gör inte alltid de bästa valen men så länge man fortsätter efter sitt ”misslyckande” och försöker göra ett bättre val nästa gång så får man ändå en förändring.

  Gilla

 4. Det där som dietisten sa var väldigt bra. Håller med om att det gör inget om man misslyckas med ett mål för det som är viktigt är att man inte ger upp och försöker då få nästa mål så bra man kan. Här har vi fortfarande lite snö och våren verkar ha pausats.

  Gilla

 5. Jag såg att en hade gått ner 50 kg på biggest loose. Man tappade typ hakan. Ibland får man ger upp men sen viktigt att komma tillbaka med bra mat och kost.
  Jag kollade på två avsnitt av de men sen triggade det så nu kom det upp igår på insta vem som vunnit.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s