Allmänt

Dag 5/7

Blev en dag på gymmet

Godmorgon alla. Missade helt att skriva igår då jag hade fullt upp. Åkte till gymmet på morgonen och körde ett styrkepass som avslutades med kondition. Kollade även upp det med att ändra mitt kort men mitt gäller hela tiden så länge renoveringen pågår. Det innebär att jag kan vänta ett par månader på att ändra mitt kort till hösten.

Svårt med allt godis

Precis överallt finns det påskgodis och det är så svårt att hålla sig därifrån. Tur jag inte jobbar i helgen och hoppas verkligen att allt är slut då jag kommer tillbaka. Även om jag har ätit så är det inte på långa vägar som det var innan detta. Ska inte döma mig allt för hårt för det blir aldrig bra.

Handlade och jobbade

Blev en intensiv torsdag, och fick handlat och lämnat påskägg till några av barnbarnen. Fick bebismys och sen var det att åka till jobbet. Tiden gick fort även där, men hade så svårt att somna. Jag som gillar att ha det väldigt kallt i sovrummet låg och frös innan jag somnade. Var nog väldigt trött.

Helt klart blir det svårare då man jobbar heltid också att få till alla bitarna i ens liv.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Dag 5/7”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s