Allmänt

Dag 6/7

Hämtade sessan

Ja nu är jag ikapp mig, och får väl dela med mig av gårdagen också. Återigen en dag som kanske inte blev det bästa ur träning och matsynvinkel.

Hämtade sessan så fort jag slutade och vi åkte hem. Som vanligt vill hon måla och är så duktig på det. Vädret var toppen så vi tog oss ner till centrum en stund.

Hon ville äta hamburgare och hamnade på Burger King. Vilken besvikelse. Även jag förstår att sådan mat inte är en gourmet upplevelse, men detta var pinsamt. Brukar sällan klaga, men vid första klunken med cola så var den utan kolsyra och alldeles varm. Gick tillbaka och då sa hon att isen var slut, men bytte till fanta. Samma sak igen Ljummen saft blev det. Orkade inte bråka mer. Barnbarnet ville ha chokladmilkshake, och då hon druckit en del ur den säger hon att den är inte brun utan vit. Kikade i och inte var det en chokladshake utan vanilj. Till slut hittade vi lite chokladsås. Tror även den var slut så dom hittade på.

Pommesen var inte klara och absolut inte frasiga, Hamburgaren var väl ok, men absolut inte mer. Helt klart besviken. Om dom hade stora problem kan man ju faktiskt säga det innan tycker man.

Tivoli

På heden hade dom ett litet tivoli vi besökte. Blev trots allt en positiv upplevelse. Visst är vi bortskämda med liseberg och naturligtvis går det inte att jämföra. Hade läst att det var dyrt innan, men kan inte hålla med alls. 50 kr för en åktur är inte speciellt dyrt. Tjejen ville ha sockervadd och fick dom i påsar vilket var bra. Så lätt att det blir kladdigt annars. Provsmakade, och inget fel på den. Visst är det lite bättre med helt nygjorda, men ska absolut inte klaga.

Grindstugan

jaaa vart favoritställe har öppnat för säsongen. Var tvungen att gå dit för en kaffe i alla fall. Priserna har helt klart stigit, men vi kommer ta någon dag där inne, även om det kanske inte blir riktigt så ofta som förra året. Förstår att allt stigit, förutom våra löner då.

Lämna sessan och masked singer

Hon ville sova hemma så fortsatte att passa henne hemma då föräldrarna åkte iväg på bowling och middag. Hon är verkligen så rolig att prata med. Som jag säkert berättat så gillar hon att lära och är extremt duktig på siffror och bokstäver. Hon är ju trots allt bara fem år, och räknar nog på samma nivå som en 3e klassare.

Hon berättade att ska man jobba i en skola måste man vara vuxen nog att säga till om någon fuskar. Vi frågade hur man kunde fuska och svaret kom så snabbt. ” Då man tjuvkikar på någon som är smartare typ som jag. ” Härligt självförtroende, och hon har rätt. Hon är smart.

Kollade på masked singer hos min dotter, men lyckades somna i omgångar så missade nog en hel del där. Får väl kika på det igen.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Dag 6/7”

 1. Låter verkligen som ni haft det supermysigt! Kul att besöka tivoli också och gott med sockervadd till tjejen 🤗 Åh Burger king gillar jag inte heller, tycker både Max och mc Donalds är bättre.

  Gilla

 2. Jag har nästan alltid blivit besviken när jag har ätit på hamburgerställen, för maten är så himla slarvigt gjord. Smaken är som bäst ok.
  Härligt att Sessan har självförtroende. Hon verkar onekligen vara väldigt smart:)

  Gilla

 3. Nämen vad tråkigt att det krånglade på burger king. Man ska ju få det man beställt, bra att du sa till.

  Gilla

 4. Det var länge sedan jag var på burger king men har inte märkt av något. Jag håller med dig har de problem så ska de säga det när man beställer och inte chansa att man inte märker att det är vanilj istället för choklad. Kul med tivoli. Det var länge sedan man själv var på tivoli.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s