Madde 2.0

Dag7/2

Vilket fint väder vi fick

Vädret lever verkligen sitt egna liv just nu. Ena sekunden är det snö, andra rena rama sommarvärmen. Igår var det senare. Då vi inte hade något planerat på förmiddagen köpte vi biljetter till damernas första match i division 1. Det är verkligen kul att se dom spela, även om det inte gick hela vägen igår. Det blev en förlust, men det berodde inte på att dom spelade sämre. Två jämnbra lag så visst blir det en roligare match.

Grillat hos dottern

Efter matchen så tog vi oss till yngsta dottern för lite grillning. Så gott, och alltid lika trevligt. Då tjejen somnat spelade vi lite spel. Så sällan vi gör det, men så kul det faktiskt är. Igår blev det rappakalja. På slutet var vi nog väldigt trötta då vi alla flippade ur rejält.

Träning och kost.

Ja det sket ju sig rejält får jag säga. Har tappat lite, men ny vecka i morgon. Kommer väl bli så vid storhelger och det måste man lära sig att leva med.

Nu skiner solen och jag ska ta mig ut igen.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Dag7/2”

  1. Ja det är ju en tendens att det blir så det tar man ändå igen ganska snabbt. 1 vecka är ju 3-4 dagars bättre ändrar kost så är man tillbaka och får börja om då igen, så brukar jag tänka. Mysigt med grillat hos dottern =D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s