Madde 2.0

Dag 1/3

Tänk att jag är inne på min tredje vecka.

Det har gått så fort tycker jag. Detta trots att förra veckan var så motig. Jobbade, och allergin var värre än någonsin. Så galet trött hela veckan, och då har allt blivit därefter.

Påsken har varit här, och helt klart har jag nallat allt för mycket på saker som inte är då bra, och det syntes direkt på vågen. 0.7 upp vilket inte var det jag önskade. Får ta tag i det den här veckan igen. Måste bara lyckas.

Nu är det slut med godiset i alla fall och dags att äta riktig mat. Fuskar jag med det så faller jag för allt annat. Det är så uppenbart.

Tränade trots brist på motivation.

Och vad skönt det var. Riktigt stolt över mig själv måste jag säga. Det var extremt trögt att ta sig ur soffan, men jag gjorde det. Får allt ta och klappa mig på axeln där.

Nu ska jag in i duschen och sen åka till gymmet igen. Kondition enbart står det på schemat idag. Den är under all kritik och där måste jag öka.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Dag 1/3”

 1. Bra att fortsätta träna trots att lusten inte finns, ja, det är svårt att motstå godsaker när det är påsk, men vardagen rättar nog snart till eventuell viktuppgång..

  Gilla

 2. Vad duktig du är som tog tag om träningen. Heja dig vännen. Går på fasta denna veckan så; nervös hur detta kommer gå med träning och fastan! 🫣

  Gilla

 3. Mm tiden går fort 😅. Fy. Inget kul med allergi. Hoppas att medicin kan bota det värsta.
  Mm jag med fuskat med det ena & det andra. Men nu är det gjort. Inget vi kan gå tillbaka & göra rätt. Nu bara se framåt 👊😊.
  Å det är bara vätska som samlats på dig under helgen. Så efter några dagar med rätt mat & rörelse så är dem grammen borta på dig 🤗🧡
  Du ska verkligen klappa dig på axeln!
  Hoppas att det sista tränings passet gick bättre.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s