Allmänt

Veckans positiva

Veckans positiva

Glömde helt av det igår. Är så förvirrad och har så mycket att tänka på hela tiden. Ge mig struktur i livet bara. Nu kommer det i alla fall och bättre sent än aldrig

Våren kom

Trots att det snöade på skärtorsdagen så kom våren hit under helgen. Trots allergin så vaknar vi alla till liv och mår så mycket bättre. Ser fram emot det som kommer hända framöver. Hoppas verkligen på att bakslagen är över nu.

Hängde med sessan

och det är alltid så roligt. Hennes underbara kommentarer och så klok som hon är. Vi målade, pratade och tränade. Mycket gym för henne just nu 🙂 Vi har lekt med Barbie, med LOL vi har målat. Så underbar.

Tog mig till gymmet

Målet var 3 gånger och jag fixade det. Två gånger själv, och en gång med tränare. Sista gången var trög, men jag gjorde det. Den här veckan är det också tre gånger som gäller.

Blodtrycket var stabilt

Det är väl ett av de bästa sätten att mäta min hälsa just nu. Det har varit stabilt, och ganska bra. Så glad att det inte skenar längre, och ska bli så skönt att visa fingret till läkaren på årskontrollen. Fortsätter det så här kanske jag får

Långledig

Det har varit så skönt att vara ledig mer än två dagar i rad. Har verkligen behövt det här. Tre, och en halv dag ledigt är jag inte van med. Ibland saknar jag en ren dagtid så jag kan få ledigheten på ett annat sätt. Vi är ju inte lediga röda dagar och jobbar inte mindre timmar. Då jouren inte räknas in i vår veckotid jobbar jag 41 timmar i veckan, och jobbar röda dagar osv.

Nu hoppas jag att jag kommer ihåg att skriva det här inlägget på rätt dag 🙂

kramar Madde

12 reaktioner till “Veckans positiva”

  1. Att vara långledig är verkligen något positivt. Här är det full fart då Annandag påsk inte firas i Portugal. Men vi som har svenska kunder har ju så klart njutit av en ledig måndag.

    Gilla

  2. Är verkligen otroligt skönt att våren äntligen är här efter en låång vinter! Känner helt klart att jag mår sämre av märket och kylan som varit. Härligt med långledigt också! 🤗

    Gilla

  3. Härligt att ändå kunna skriva vad som var positivt förra veckan. Här har våren äntligen kommit men vågar inte hänga undan min vinterjacka än. Bra att ditt blodtryck blivit stabilare. Hoppas du får en bra tisdag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s