Allmänt

2/7

Inte lika svårt igår.

Tog mig till gymmet även igår. Inte alls lika svårt som dagen innan även om jag var tröttare i kroppen. Körde styrka och kondition igår, och var nöjd då jag åkte hem. Gick inte alls så trögt som sist vilket var skönt. Idag blir det vila,,, Eller vila kanske inte är rätt. Ska jobba hela dagen idag.

Efteråt åt vi lunch ute. Blev inte det allra bästa valet trots allt, men åt inget godis eller fikabröd. Det får jag ändå tänka på. Måste verkligen dra ner på allt sådant, ifall jag ska klara av att gå ner i vikt. Allt det här är inte bra att bära på. Det är ju ändå målet framöver.

Vackert väder

Vilket vårväder vi fick så otroligt vackert. Trots att jag blir dålig så är det fantastiskt. Livslusten kommer tillbaka och de flesta verkar må så mycket bättre. Så underbart. Känns ändå som mitt liv går på sparlåga 🙂 Jag jobbar och tränar. Gör ingenting annat just nu. Maj och juni däremot blir det betydligt mer. Flera födelsedagar, bröllop namngivning och min första semesterperiod kommer då. Förhoppningsvis lite roligare inlägg.

Lite varmare vill jag att det ändå blir så vi kan sitta ute lite mer. Längtar efter att kunna spela kort, dricka kaffe eller lite vin. Det är kvalitets tid om nåt tycker jag. När solen tittar fram märker jag också hur mycket jag saknar en balkong.

Irlandresan

Till hösten har vi tillsammans med min kusin med man planerat in en rundresa på Irland. Satt och tittade lite på vad man kunde göra, och har nog sagt det förut, men vad jag tycker om Dublin. Vi har inte jättemycket tid, så försöker planera in allt vi vill se på den korta tiden. Första kvällen blir det en pubrunda och härlig irländsk musik. Jag har helt klart en förkärlek för just det och letar gärna upp irländska pubar både här hemma och utomlands. Längtar nu i alla fall.

Kramar Madde

Det här blir allt för mig för idag 🙂

Kramar Madde

10 reaktioner till “2/7”

  1. Roligt med resa och det kan ju vara en ljusglimt att se fram emot efter allt kämpande med träning. Vardagen blir lät väldigt inrutad och enformig så det behövs

    Gilla

  2. Kul att det går bättre med träningen för dig. Här skiner solen och det är ljuvligt väder. Kul med en resa till Irland. Själv har jag inte varit till Irland.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s