Madde 2.0

Dag 3/3

Jobb hela dagen.

Igår hände inte så mycket. Startade dagen med APT och sen fortsatte jag med att jobba kväll. Dagen gick ändå fort även om det inte blir så mycket att skriva om här.

Något jag tänker på är att maten ofta blir lidande då man jobbar som man gör. Svårt att få till det då man är borta så mycket, och jag är ju bara sämst på att planera. Kanske beror på att jag inte gillar matlådor., speciellt inte då man äter samma flera dagar i rad. Blir rätt så tråkigt.

Har i och för sig kvar appen från pure change, och där finns mängder med recept. Kanske dags att ta sig en ordentlig titt i den och få lite mer mattips. För maten jag ätit där har varit galet god.

Köpte en ny lek.

Längesen jag skrev om detta nu, men för ett tag sen köpte jag en ny lek. Ingen tarot eller änglakort utan en med tänkvärda budskap bara.

Dagens budskap till er där ute är att välja era strider. Måste man alltid säga vad man tycker i alla lägen? Är man konflikträdd om man inte gör det?

Jag är verkligen inte rädd för att säga vad jag tycker, men är min åsikt alltid intressant? Har några sådana i min närhet och dom måste alltid tycka, och tycker man inte samma så blir man arg. Oftast handlar de diskussionerna om jämställdhet, och rasism för mig. Behöver inte säga mer 🙂

Kramar Madde

20 reaktioner till “Dag 3/3”

 1. En del har väldigt mycket åsikter och ibland blir det för mycket så då behöver man säga ifrån, särskilt om man inte håller med alls, men att blanda sig i jämt är inte min grej..dock kan det bli energikrävande att vara för tyst i längden, bättre då att säga ifrån så får de som vill hitta likasinnade att diskutera med

  Gilla

 2. När det är APT så tycker jag att dagen går fort.
  Jag äter inte samma mat lunch som middag. Att planera mat är bra. Underlättar i vardagen 😉. Jag följer ”karlineperson” & ”mackanskost” på Instagram. Dem ger tips på bra mat. Ett tips 🙂.

  Det var tänkvärda & kloka frågor. Ja, man väljer strider med sin parter & barn, sin familj. När är det läge att ta strid. När är det läge att va tyst & ta det någon annan dag istället. Här kanske energin spelar in & i vilket sinne man är i just då. Okej. Två känsliga ämnen åxå för många.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 3. Jag brukar tänka att jag inte måste säga allt jag tänker. Alla kanske inte ens vill veta min åsikt? Så jag försöker knipa igen numera, om det inte verkligen är något jag vill ha sagt. Fört var det väldigt annorlunda…

  Gilla

 4. Jag är också dålig på att planera men eftersom att maten och allt har blivit så dyrt så har jag en matlista som jag går efter. Usch såna människor kan vara extremt jobbiga och att få dom att bli tysta ör inte så lätt

  Gilla

 5. Det där att man ska välja sina strider stämmer bra. Ibland kan man känna att den andra kommer inte lyssna på en så då är det onödigt att lägga energi på den striden.

  Gilla

 6. Jag har faktiskt blivit bättre på att laga matlådor men ja jag känner igen det där att ibland blir det lite tråkigt när man har ätit samma flera dagar. Och ibland så orkar jag inte laga mat så att det blir matlåda över 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s