Madde 2.0

Dag 4/3

Träning och massage

Godmorgon alla. Hoppas ni har haft en bra natt, och vaknar utvilade.

Hade fullt hela dagen igår. Startade med en tid hos min tränare och det blev ett bra pass. Fick övningar som är bra att köra då jag är ensam också och tanken är ju att jag ska klara mig bra utan en PT. Mycket fria vikter, och väldigt lite maskiner Känns lite konstigt då jag inte jobbat så mycket med just det. Är fortfarande lite osäker då vi kommer till detta i alla fall att jobba själv.

Massage

Fick ju en massage då dom använde min resa i marknadsföringssyfte. Den utnyttjade jag igår, och så välbehövligt tycker jag. Det är verkligen något man kostar på sig för sällan, och märker helt klart en förbättring efter att värken börjar försvinna. Har inte alls lika ont och kan njuta mer av det på ett helt annat sätt. Märker helt klart av allt som hänt med mig mer och mer

En stund på gården

Det har inte blivit så mycket då jag tränade som mest. Hann inte med allt då, och fokus var ju träningen. Igår var det däremot dags igen. Så roligt att få vara där, och alla goa skratt hela tiden. Tänk vad viktigt det ändå är att ha en mötesplats, och speciellt en som inte kostar en förmögenhet. Efteråt blev jag och en volontär kvar och glömde av tiden lite 🙂 Trevliga samtal är alltid prioriterat.

Kände mig väldigt nöjd över dagen, och somnade gott och vaknade utvilad

Kramar Madde

6 reaktioner till “Dag 4/3”

  1. Härligt att du fick till en massage, jag håller med massage är något man sällan lägger pengar på men man mår så bra av det. Jag ska på massage 28 april. Mycket välbehövligt 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s