Allmänt

Dag 5/7

Lunchbesök och vykort.

Godmorgon alla. Uppe i tid idag då jag har ett besök hos frisören idag. Brukar få tider klockan 8 då, och idag var inget undantag.

Igår kom dottern på besök och vi lunchade innan var och en skulle iväg på sitt. Satt och pratade en stund och jag hade köpt med mig sushi upp från butiken i huset. Nu är det inte bara hon i sushin utan bor ju nära och hon är vår kattvakt då vi är iväg.

För ett tag sen läste jag i Annas blogg om postcrossing och hoppade på det. Det handlar om att man anmäler sig på deras sida och då man vill så klickar man i att man vill skicka ett vykort. Man får en slumpvis adress någonstans i världen som man skickar en hälsning till och sen är det din tur att få ett vykort tillbaka. Igår damp det ner en hälsning ifrån USA. Väldigt kul med vykort från hela världen. Tyvärr skickas det allt för få vykort nu för tiden.

Lämnade blod.

Ja nu var det min tur att lämna och var inne på deras hemsida och kikade på lediga tider. Fanns hur mycket som helst att välja på så tog en tid strax efter att hon åkte. Hade lagat middagen innan och höll på att glömma den i ugnen. In igen och ta ur den och kom dit med andan i halsen. Kanske inte det bästa då dom tar blodtrycket varje gång och bra om man vilar lite innan. Det hann jag inte med, men ändå var det helt OK. Känns riktigt bra faktiskt Tänk vad lite träning kan göra, och mer värt än något annat.

Till hagabadet

Ja, jag vet att man inte får träna direkt efter en blodgivning, men åkte dit ändå. Träffade på min tränare som jag slängde ett par ord med, och vill ju visa att jag verkligen gör en förändring. Att jag åker dit även då jag inte ”måste” och att jag vill göra en förändring. Sa att jag får ta det lugnt idag då jag lämnat blod, och han sa det till mig flera gånger också. Ingen hård träning efter en blodgivning.

Hem och bara slappade sen.

Kände mig riktigt nöjd över dagen, och kunde sätta mig och bara ta det lugnt efteråt. Så otroligt skönt tycker jag. Somnade gott vilket jag alltid gör då jag gör någonting på eftermiddagar / kväll. Ofta blir vi sittande bara och det är inte så bra. Måste planera in något de kvällarna jag inte jobbar. Tråkigt bara att göra allt själv,

Kramar Madde

14 reaktioner till “Dag 5/7”

 1. Bra att lämna blod det har jag också planerat in framöver, kan ju vara skönt att ta en kortare paus från träningen ibland, Det betyder ju inte att man ger upp

  Gilla

 2. Men vad roligt att du provar PostCrossing. Jag tycker det är så kul att få vykorten, igår fick jag ett från Baltimore och ett från Finland. Jag vill också lämna blod men i Sverige ville de inte ha det pga astman. Har inte kollat möjligheterna här. Trevlig fredag!

  Gilla

 3. Hehe, för några år sedan dömde jag en tuff match samma dag som jag gett blod. Tur du kom ihåg middagen innan du kommit längre och vad bra att ditt blodtryck är lägre. Vad roligt det låter med det där att skicka vykort till någon man inte känner någonstans i världen. 🙂

  Gilla

  1. Det gick bra? 🙂 Sa till min tränare som var på plats med andra kunder att han fick väl ta hand om mig då jag svimmar 🙂 Blodtrycket är ju viktigare än vikten på vågen känner jag.

   Gilla

 4. Kul med att få vykort från en annan del av världen. Har själv aldrig lämnat blod. Det låter logiskt att inte träna hårt efter. Så roligt att blodtrycket är bättre och att träningen kan göra så mycket. Sushi har jag aldrig gillat.

  Gilla

 5. Mm det var tidigt att vara hos frissan. Aldrig testat. Men kanske vore något. Inga är där. Lugnt & skönt 😊.
  Trevligt med lunch med din dotter.
  Spännande det där med vykort & skickar & får från värdens alla hörn.
  Att ge blod är en väldigt god gärning. Det är jag stenhård med. Att inte träna efter jag har gett blod. Men bra att du är så pepp till att gå till gymmet & träna.
  Det är så skönt att slappa på fredags eftermiddagarna 😊. Det är man värd efter veckan.
  Jag sover bäst när jag har tränat på dagen. När kroppen har fått jobba. Eller när jag har varit ute & gjort någon aktivitet.

  Ha en fin helg fina du! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s