Allmänt

Dag 5/3

Startade dagen hos frisören

Dagen började tidigt då jag hade en tid hos frisören redan klockan 8. Brukar ta dom tiderna då dom passar min dygnsrytm ganska bra. Ångrade bara att jag inte körde ett cykelpass innan. Borde tagit mig i kragen och gjort det. Jag hade ju hunnit göra det om jag bara tagit mig i kragen.

kostade på mig en fika

Jag vet, jag borde inte, men jag gjorde det. Tog en fika efteråt, och just nu har jag inte orkat hålla detta med maten. Nya tag efter helgen.

Kom hem och sen var det dags att åka till jobbet för ett kvällspass. Dagen gick så otroligt fort, och det kändes otroligt bra. Åt faktiskt bra på jobbet och stegen kom jag upp i.

Tänkte öka stegen nästa vecka då jag jobbar väldigt lite då.

Masked singer

Landade i soffan då jag kom hem och hann i alla fall se slutet på masked singer. Tycker verkligen så mycket om det programmet. Så roligt och man blir så delaktig i det då man bara måste luska i vem det kan vara. Vissa ledtrådar är lite långsökta, men visst är det kul att diskutera.

Nu ska jag till jobbet igen. 11-20:30 blir det idag.

Kramar Madde

8 reaktioner till “Dag 5/3”

 1. Du kan inte träna hur tidigt som helst på mornar. Ångra inte att du inte gjorde ett cykel pass innan frissan.
  Man får kosta på sig lite gott ibland. Man ska leva åxå. Jag lärde mig av en från BL. Att om en måltid är dålig. Så behöver inte nästa måltid va dålig åxå. Utan är en måltid. Så kan nästa måltid bli bra 😊.
  Väldigt kul att gissa på Mask Singer.
  Hoppas att det gick bra att jobba.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. En fika kan du nog vara värd efter all träning, men bra att inte göra det till en vana utan återgå till samma pogram som man hade innan. Tror att det är enklare att fixa ett träningspogram om man tillåter sig att göra något man gärna vill ibland också, utan att göra det till en vana utan snarare ha det som en enstaka belöning ibland

  Gilla

 3. Njae men det inte alltid man orkade träna innan, masked singer har jag missat lite i år men jag såg att Joakim Lundell var med i förra gången.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s