Madde 2.0

Dag 7/3

Morgonpromenad

Bestämde mig för att ta en promenad det första jag gjorde igår då jag klev upp igår och det ångrade jag inte alls. Nästan en timmes promenad blev det och stegen för dagen var gjorda. Så skönt med lite frisk luft också. Skadar aldrig. Vädret var på topp och jag

Hem och åt frukost och sen var det dags att åka till jobbet. Lite tråkigt är det allt med de passen på helgen. Varannan helg hinner jag knappt se min man alls då jag tillbringar hela dagarna på jobbet. 11-20:30 och då är hela dagen över Idag 12 och går av i morgon bitti igen. Jobbar som oftast fredagskvällen också.

Så fint väder

Vilket väder vi fick. Jag och mina kollegor bestämde oss för att plocka fram dynorna och sätta oss utomhus ett tag. Tog fram lite fika och satt ute i solen dryga timmen. Tror vi alla njöt utav den stunden. Kvalitetstid på jobbet och känns som om hela helgen varit bra.

Tappat allt då det kommer till kosten

Det är så tråkigt då jag faktiskt mår riktigt dåligt av alla konstigt jag stoppar i mig. Nästa vecka ska just maten ligga i fokus. Träningen sitter ju där, så nu är det bara det andra. Förstår inte hur jobbigt det kan vara egentligen. Vet ju att jag mår som bäst då jag äter bra.

Det får väl bli lite av en matblogg nästa vecka för att jag själv ska få till det.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Dag 7/3”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s