Allmänt

Veckans fem positiva

Veckans viktiga

Ja då var det söndag igen och dags att lista veckans positiva. För visst är det just detta vi ska fokusera på och inte fastna i det som är mindre bra? Så nu kör vi.

12 årig bröllopsdag

ja idag är det 12 år sen vi sa ja till varandra. Jag tänkte på det, men glömde,. Däremot kom min man ihåg det. När hände det sist? Firar vi det? Nja inte i dag, då jag ska jobba ett dygn.

Vårvärmen kom

Vilket väder vi fick. Helt amazing och vi har kunnat sitta ute och och dricka kaffe. Nu måste väl våren vara här på riktigt?

Träningen fungerar

Ja den har jag allt fått in vilket är skönt. Har varit nere mina tre gånger förra veckan, så nu sitter det i alla fall. Mår så bra varenda gång så detta måste bli en vana 🙂 Nästa vecka ska jag öka lite var tanken.

Lämnade blod.

Ja är så tacksam för att jag kan göra det, och varenda gång mår jag så bra efteråt. Till det så gör det ju nytta för andra också.

var på gården

och alltid lika trevligt där. Blev kvar med en volontär, och det blev ett bra samtal efteråt. Så välbehövligt och just den biten saknar jag så mycket. Jag jobbar och tränar och sen blir det inte så mycket mer.

Kramar Madde

2 reaktioner till “Veckans fem positiva”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s