Allmänt

Ville bara säga hej:-)

Längesen nu

Har inte varit här på flera dagar nu trots att jag varit ledig. Egentligen har jag inte haft något att skriva om och inte så kul för er att läsa att jag ätit, sovit och gått på toa typ 🙂 Kanske lite mer har väl hänt, men inte så mycket.

Egentligen ville jag bara komma in och säga hej till er.

I nöd och lust

Är man blåvitsupporter så är det nog mer i nöd just nu som man älskar sitt lag. Det är riktigt tungt måste jag säga. Superettan nästa om det inte händer något drastiskt.

Samtidigt, vi mötte ett topplag ( Svider att säga det, men måste inse fakta) och Malmö borde ha krossat oss vilket inte skedde. Det kan vi säl se som positivt trots allt? Tur vi har ett damlag som levererar i alla fall. Det här fick bli dagens fotbollsuppdatering.

Vad har hänt mer?

Har ju varit ledig och tanken har varit att vara på gymmet, men det har inte skett. Skäms nästan, men har verkligen inte orkat. Däremot har jag fixat så mycket annat. Presenterna till både sexårskalaset och namngivningen är klara och är så nöjd.

Alltid svårt att hitta bra presenter speciellt till någon som har allt. Lilla L börjar ju förskoleklass nu och det vi köpte var en killBarbie som hon önskade sig. Att leka med Barbie kom ganska sent på henne, men alla är olika. Min man köpte pastellfärger och målarblock då hon alltid målar eller pysslar.

Jag köpte en ”mattebok” och en lättläst bok. Att räkna är hon grymt duktig på så blev en med multiplikationstabellerna. Den ska vara från 9 år, men tror hon fixar den ändå fast det blir en utmaning. Läsa är lite svårare, men skriva är hon duktigare på. Så även detta blir något att träna sig på. Hon har en så skön inställning och är det något hon inte kan så säger hon att detta får jag öva mig mer på. Kloka underbara unge.

Nu får jag sluta svamla

och sätta igång med dagen. Ska till tandhyginisten, och sen ska jag träna. Blir lite snävt med tiden, men hoppas jag hinner trots allt. Därefter jobb i ett dygn.

Nu hoppas jag ni får en fantastisk dag i solen så ses vi då vi ses.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Ville bara säga hej:-)”

  1. Ibland tror man inte att det egentligen har hänt så mycket under en dag, när man sen reflekterar så har det ändå hänt en hel del. Kul läsning ♥

    Gilla

  2. Ibland har man inte orken till allt. Bra att du kunde fixa presenterna som behövdes. Tråkigt att det inte går så bra för herrlaget i fotboll men så är sport ibland. Tur att ni har damerna som det går bättre för då. Själv har man helg nu men måste ändå upp då jag har en tid att passa. Hoppas du får en bra kväll.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s