Allmänt

Det blev så bra

Trodde jag skulle få stressa

men av någon anledning så flöt dagen på precis som den skulle. Efter besöket hos tandhygienisten så tog jag mig till hagabadet igen för en träff med min tränare. Han frågade hur det var och jag svarade ärligt. Pollenallergin tar knäcken på mig, har slarvat med maten och magen går bananas och jag är galet omotiverad och känner mig dålig.

Ok, då får vi köra därifrån. Ibland blir det så, men nu tar vi nya tag. Var beredd på att det skulle gå extremt dåligt, men vad fel jag hade. Det var längesen ett pass kändes så bra. Rörelserna satt där och kände mig så stark. Vilken WOW känsla jag fick. Bästa….

Satt och funderade så mycket, och inser att jag var i betydligt sämre skick än jag någonsin trodde då jag började. Har fått jobba med så många andra bitar, men är en god bit på vägen.

Ja nu är det dags att fortsätta, och det känns så gött bara. Någon gång kommer säkert jag med i form, även om det har tagit så lång tid för mig.

Nä nu kallar kudden , men vi syns i morgon igen hoppas jag.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Det blev så bra”

 1. Vilken bra inställning din tränare har! Och det är klart att du har utvecklats och kommit en bit på vägen även om det kanske inte känns så när man har en dipp. Heja dig! 👏

  Gilla

 2. Bra att du tänker att du tar nya tag. Ibland blir det så och det handlar inte om att ge upp utan att fortsätta kämpa 👍💯

  Gilla

 3. Drygt med pollen allergi. Hoppas att du har tabletter för det.
  Känner igen mig att innan ett träningspass kan kännas så jobbigt & omotiverad. Men när uppvärmningen är klar. Så händer det något. Kroppen känns stark 💪 & det känns motiverande. Många frågor. Men en härlig känsla 😃. Det är dem passen som känns bäst & dem som man bara tar sig igenom. Att dem med känns så gött efteråt.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s