Allmänt

Frågestund

Godmorgon

Hoppas ni sovit gott och vaknar pigga och utvilade idag. Äntligen fredag, och vädret är kanon. Har ni några planer för helgen? Jag går snart av mitt pass och sen har jag hela helgen för mig själv. Har lite planer, där det ingår social samvaro ( ja äntligen ser jag fram emot det) Träning ( ja, jag vill få in mina tre pass) och massor av frisk luft i det förhoppningsvis vackra vädret.

Frågestund

Det var längesen jag hade det, och har fått en del nya läsare sen jag bytte till WP. Tänkte att det passar bra då att ha en liten frågestund. Finns det något ni undrar om mig? Kom gärna med frågor, och jag kommer svara.

Tycker själv det är lite kul med sådant hos andra så nu kör jag en här hos mig.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Frågestund”

 1. Vädret är verkligen kanon underbart fint ☀️☘️😃. Jag har inga planer i helgen. Njuta av solen i morgon lördag. Söndag vila huden från solen. Då det ska bli dåligt väder. Sen göra hemma sysslor. Antar jag att det blir.

  Lite frågor till dig .

  Vad har ni för planer i sommar? Någon resa planerad? Vad går din dröm resa till?
  Vad lyssnar du på för musik? Vad gilla du för schanger av musik?

  Några frågor fick jag med till 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Om du fick flytta utomlands till vilket land skulle du flytta? Om du fick chansen att träffa en skådespelare som inte är från Sverige, vilken skulle du vilja träffa och varför?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s