Allmänt

Träning och barrunda

Godmorgon. Vilken intensiv dag det blev igår. Har blivit lite mer trött på morgonen, dvs jag är inte klarvaken klockan 5. Tog mig motsträvigt ner till gymmet, men det blev så otroligt bra. Ganska tomt och jag körde det jag skulle. Ville inte ens gå hem då det var dags utan stanna och fortsätta köra. Styrkan går bra, men konditionen… Nä usch säger jag, men får väl samtidigt säga som mitt barnbarn. Det här var svårt så det här måste jag öva mig på mer. Klok unge det där.

Tänkte relaxa

men hann inte riktigt med det då jag valde att köra ett par övningar extra. Trodde jag aldrig skulle hända. Fick ta en snabbdusch, och sen hem och lämna väskan. Mina vänner på väg till stora staden. Helt ok för jag visste att även det skulle bli trevligt också. Samtidigt, deras relaxrum går inte av för hackor det heller. Vilande fåtöljer, och de här hängmattorna. Ja här kan man ligga och sova utan problem.

Första stoppet, tyska bron

Lunchen blev på tyska bron. Ligger precis vid vattnet vid tyska kyrkan, ett stenkast ifrån Brunnsparken. Helt klart värt ett besök om man är i krokarna. Maten, nja… Drycken och utsikten.. jaaa.. Rätt avslappnat, men ändå alltid fullt upp. Märker att det precis öppnat för säsongen, då personalen inte var helt inarbetade ännu. Det tar ju ett litet tag innan allt flyter på. Det här är ett ställe som är stängt under vinterhalvåret.

För min del blev det ett glas bubbel, fish and chips och till efterrätt ett glas rosé. Så mycket sommarkänsla säger jag bara.

Andra stoppet Irish embassy

Efter att lunchen var klar så tog vi oss en sväng runt i området. Jag kikade på klänning till bröllopet, min kompis en ny vår/sommarjacka. Vi hittade en till honom, men fel storlek. Då det är en kedja så går det alltid att lösa. Tittade på lite konst, och sen vad det dags för nästa stopp.

Irländsk pub, klart det blir en guiness. Sen är den inte lika god som på själva guinessbryggeriet i Dublin. Inget slår där där. Härligt att kunna sitta ute i alla fall och ölen slank ner. Där kände vi ändå att det var stopp och det av anledningar som jag kommer till alldeles snart.

Totalt förvirrade

Vi gick in i butiken på ett annat ställe för att prova en M jacka istället för L som var lite för stor. Hittade en, vilket vi alla tre såg. M jackan passade, men vi var inte helt överens om vilket färg. Jag och hans sambo sa en grön, han en blå. Då vi skulle jämföra så testar han den blå igen och ska plocka fram den gröna där han hängde den. Tror ni det var en medium? Nä en XL. Totalt förvirrade och bara garvade. Hur kunde en XL vara lagom och L för stor? Frågorna var många, svaren var få.

Då det blir en del öl och man inte hade tagit med festblåsan så blev det en del toabesök. Vi alla tre behövde. Jag blev klar. S blev klar men K var försvunnen. Alla kom ut utan hon. Vad har hänt? Hon måste väl ringa om något hänt tänkte vi. Var så nära att vi fick kalla på hjälp men då dök hon upp som inget hade hänt.

Vi behövde kaffe

Ja, vi behövde något annat i kroppen än alkohol insåg vi efter de där händelserna. Inget snack om saken. Smet in på ett fika och tog något att dricka och fortsatte att prata. Får ett mess från mannen som är på svensexa att dom var på väg till Grindstugan och frågade om vi ville dit. Då det kommer till det stället så är vi inte svåra att övertala får jag erkänna. Vi alla älskar det, och då hittar mina vänner väldigt bra hihi.

Mötte upp dom där

för en liten stund. Kändes ändå bra då jag inte känner bröllopet alls utan det är min mans fd kollega. Fick hejat, pratat en stund innan dom åkte vidare. Vi drack sangria och skoja bort det att vi hade klustermöte. Grejen är att vi inte bara är vänner utan kollegor också. Vår kommun har delat upp oss i kluster där ca 5 verksamheter delar på två chefer, och samarbetar samt täcker upp för varandra. Lite extra kul att hon hamnade hos oss som stället hon klustrar med. Våra chefer säger att vi ska samarbeta, och det gör vi väldigt bra, även på vår fritid. Hihi.

Grabbarna åkte iväg och vi stannade kvar. Många timmar sen vi åt och beställde in något ätbart även nu. Tyvärr är väl inte köket det allra bästa, och känns som om det blir sämre för varje år. Det vägs upp av baren och den otroligt sköna stämningen som finns där. Köket får MM men resten MMMMM. Återigen ett ställe som kan rekommenderas. Dels som fikaställe, men även som skönt barhäng.

Då vi alltid börjar tidigt så åker vi hem tidigt. Mer än 8 timmars barrunda klarar inte jag av längre.

Kramar Madde

4 reaktioner till “Träning och barrunda”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s