Allmänt

Veckans fem positiva

Veckans viktiga

Ja då var det söndag igen och dags för veckans viktigaste inlägg. Det är alltså dags att lista veckans fem positiva igen. För visst är det just detta man ska fokusera på i livet? De små stunderna av positivitet. Allt behöver inte vara så stort för att betyda något.

Sommarvärmen kom

Vilket väder vi hade i fredags och igår. Vi är så väderberoende här uppe i norr. Så fort solen börjar titta fram så börjar vi leva. Hela stan vimlade av människor i sommarkläder, uteserveringarna är fulla och alla är så glada. Hade själv klänning på mig, och drack både rosé, bubbel och sangria. Nu är sommaren här.

Gympasset gick så bra

I torsdags då jag körde med tränare så gick passet så galet bra. Skrev ju hur omotiverad jag har varit och hur trögt det var, ändå gick det så galet bra. Tror det var bästa passet någonsin, och hade så go träningsvärk efteråt. Känns att det börjar hända något nu. Även passet igår gick över förväntan och är så tacksam.

Fick handlat alla presenter

Så galet skönt att alla presenter är inköpta. Vill alltid varar ute i god tid, så det inte blir något förhastat köp. Är så nöjd. och hoppas de som ska få dom blir nöjda. Tycker samtidigt det är så roligt att handla åt andra.

En toppenkväll igår

Vilken dag det blev igår. Så galet kul, och så roligt att träffa mina vänner. Skrattade så mycket, mysiga barer, och hamnade mitt i en svensexa också. Inget planerat utan det bara blev, precis som alltid då vi träffas.

Har kollat på en superbra serie

Jag har så svårt att hitta serier som jag verkligen gillar, men av en slump ramlade vi över night agents. Känner ni till den? En FBI agent svarar på ett larmsamtal och dras sen in i ett drama som bara blir större och större. Frågan är. Vad är sant? Vem kan man lita på? Har ni inte sett den, se den. Spänning från början till slut.

Kramar Madde

10 reaktioner till “Veckans fem positiva”

 1. Det har varit toppenväder och man kunde ej förstå att det var 22 gr. Idag var det betydligt kallare. Skönt och handlat klart presenter och kul medcen kväll ute. Vilket ställe gpr serien på, vilken streamingtjänst?

  Gilla

 2. Värmen de senaste dagarna har varit helt underbar och det märks hur alla vaknar till liv igen!
  Tack för serietipset! Tycker det är svårt att hitta bra serier just nu.

  Gilla

 3. Så bra att kunna avsluta veckan med att skriva ner vad som har varit positivt. Kul att träningen går bra. Serien har jag inte hört talas om. Däremot så är det nog en serie jag ska kolla upp då jag gillar kriminalserier. Hoppas du får en bra måndag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s