Allmänt

Frågestund del 2

Jessis tur att få svar på frågorna

Ja idag är det Jessis tur att få svar på sina frågor, och nu handlar det om helt andra saker. Vi kommer prata sommar och musik. så kul då frågorna är så varierande som dom har blivit. Som jag skrev igår så hade jag först tänkt att svara i ett inlägg men det hade blivit så långt så struntade i det. Så nu kör vi.

Sommarplaner

Som ni säkert märkt så tog jag ut en hel del semester i början på året för att kunna vara med på pure change. Det kommer märkas nu under sommaren.

Vi hade tänkt att ta en roadtrip upp i landet i alla fall. Vi har inte planerat rutten ännu, men målet är hans stuga i Vilhelmina, men vill se saker på vägen därifrån också. Ja vi får sätta oss och planera våra stopp och se vad som finns på vägen att se. Ni kanske har lite tips på vad vi inte får missa?

Vi har en resa som är bokad och klar, men det blir inte förrän till hösten. Vi åker tillsammans med min kusin och hennes man på en rundresa på Irland. Ser fram emot det så otroligt mycket. Dublin har vi sett, men gillar den staden så mycket och ska bli så kul att få visa de andra samma sak. Ja vi längtar.

Drömställe då? Vill se Australien, men dit har inte jag kommit i alla fall. Sen finns det ställen i Asien jag gärna hade velat se. Verkar helt fantastiskt. Det får nog bli så någon dag.

Musik

Frågan här var vilken musik jag lyssnar på, Har nog ganska bred musiksmak så som de flesta har. Måste jag välja en genre blir det rock och bandit rock är den som står på i bilen. Då jag var yngre var även jag ute i raggarsvängen och visst var det mycket rockabilly, och 50/60 tal.

Nu lyssnar jag gärna på svensk pop, tänker Miss Li (vilka texter hon gjort, vart kommer allt ifrån?) Nu är Magnus Carlsson på.. Vilken artist alltså. Ger allt oavsett hur många vi är. Ingen skillnad på 100 på en privat fest eller flera tusen på en större grej.

Senaste krogsshowen jag såg var Arvingarna, men har även varit på Alcazar, Niklas Strömstet, Orup, Ola Salo, mm.

Senaste arenashowen var Gun n roses,.

Har varit på en del utespelningar på trägårn och då har det varit Mando dias, Tomas Ledin och Nationalteaterna.

Som ni ser så är min musiksmak väldigt bred, och glömde skriva att det är dansband då jag städar.

I morgon kommer sista delen och så kul att skriva sådana här inlägg.

Kramar Madde

6 reaktioner till “Frågestund del 2”

 1. Fast jag är lite yngre än dig har vi nästan samma musiksmak. Har också hängt en del i kretsar kring amerikanare och gillar musiken som är kopplad till den kulturen

  Gilla

 2. Tack för dina svar 🙏🏻😊. Kul att läsa dem 😃
  Spännande att åka upp till Vilhelmina. Skulle va kul & veta vilken väg ni tar upp ditt så kan vi läsare tipsa då. Du behöver inte berätta om vilken vägen upp till Vilhelmina 🫶
  Vad kul att besöka Irland. Jag har Lyssnat på någon bok därifrån 🙂.

  Oj vilken blandning av musik 🎶 du gillar 😃. Men lika för mig. Gillar all musik utom opera & hård, hård rock.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s