Allmänt

Frågestund del 3

Fortsätter med frågestunden.

Idag är det dags att svara på Corkystyles frågor. Tycker frågorna varit så bra så varje person har fått ett eget inlägg vilket har varit så kul. Idag blir det sista inlägget och jag tackar så mycket för frågorna som varit riktigt bra. Så kul tycker jag.

Om jag flyttar utomlands, vilket land hade jag valt då?

Jag tycker så mycket om Rhodos, men även Marmaris i Turkiet. Nu skulle jag inte välja någon av de länderna utan hade valt Spanien eller Madeira.

Spanien är ju väldigt lätt att ta sig till och passar nog oss svenskar väldigt bra. Mallorca lockar, men kan även tänka mig fastlandet. får jag erkänna att jag faktiskt kikar lite på lägenheter. Tyvärr en dröm om inte det dimper ner någon lottovinst inom en snar framtid.

Ett annat ställe jag skulle kunna tänka mig är Madeira. Tyvärr är det inte helt enkelt att ta sig dit och det är nog anledningen att det kanske inte kommer i första hand. Däremot är ön fantastisk, och känner mig som hemma direkt vi landade. Hade helt klart kunnat bo där.

Vilken utländsk skådespelare vill jag träffa?

Den första jag kom på är Sam Heughan. Känner ni till honom? Förstår om ni inte gör det, men om jag säger Jamie Fraser i Outlander så kanske ni vet vem det är. Att jag valde just honom handlar nog mest om hans rollfigur. Är så svag för starka män och det är just det Jamie är. Det är bara starka män som klarar en stark, modern kvinna.

Till det, Just rollfiguren är mitt frikort. Känns ju rätt så safe då han inte existerar i verkligheten.

Det här blir de sista svaren, men kanske gör om det någon gång.

Kramar Madde

17 reaktioner till “Frågestund del 3”

 1. Jag skulle nog också välja Spanien någonstans tror jag. Gillar värmen 🙂 Men visst det finns ju varma delar i USA också så why not… Det är ju dock lite enklare att ta sig till Spanien och på så sätt enklare att få besök hemifrån om man vill det 🙂

  Pratade om det härom dagen, att jag gärna skulle vilja åka till ett annat land längre en 1-2 veckor, kanske en månad för att hinna få lite vardag. Att lära sig vilka affärer man ska handla i och inte behöva känna stress över soltimmarna.

  Gilla

 2. Jag skulle lätt kunna tänka mig att flytta till ett annat land om jag hade haft pengar till det. Då skulle det bli något varmt land tror jag, då jag gillar värme. Eller så kanske det skulle bli Island, då jag inbillar mig att det ska vara väldigt fint där.

  Gilla

 3. Håller med om att det krävs en stark man för att kunna leva med en stark kvinna. En av anledningarna att min man är attraktiv i mina ögon 🙂 Mitt frikort är Bruce Springsteen, känns också väldigt safe.

  Gilla

 4. Spanien är nog härligt att bo i och tror att många svenskar vill bo där i värmen. För mig hade det nog varit Kroatien (mest för jag har varit där en del) eller USA . Fast är riktigt nöjd med att bo i Sverige.

  Gilla

 5. Kul & läsa vilka platser utomlands som du håller i hjärtat lite mer. Var du skulle kunna tänka dig att bo. Man kan ju ha lägenhet någonstans utomlands dit som man kan åka lite när som på året. T.ex. oktober/november är ju inte roligt här i Sverige. Så då är det ju bra att man har något utomlands dit som man kan fly & åka till.

  Vältränade killar är fina att se på. Men tror dem kräver mycket. Bra mat & mycket träning. Så man ser nog inte dem männen så mycket i vardagen 😊tänker jag. Det är bara vad jag tror.

  Det har varit mycket kul att läsa dina svar på våra frågor som vi har skickat till dig. Detta upplägg var bra 👍. Då man lägger lite mer tid på just frågorna 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 6. Kul att läsa dina svar på mina frågor. Skulle också vilja träffa Sam som spelar Jamie i Outlander. Själv har jag aldrig varit i länderna du räknar upp.

  Gilla

 7. Rätt nöjd med min lilla teppa här på jorden. Kanske det ändras när man blir äldre och inte behöver ta hänsyn till familj som föräldrar och små barn att det kommer ett sug att flytta utomlands

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s