Allmänt

Fick mig ur balans

Fick mig ur balans

Detta med vårdcentralen fick mig helt klart ur balans, och det har stört mig under flera dagar. Försöker hitta hur man kommer in med ett klagomål, men i den offentliga vården får man inte klaga, eller ifrågasätta, Men ska inte fastna i det just nu utan släppa och gå vidare.

Blev spådd

För ett tag sen drog en vän ett par kort för mig. Något som kom upp var att jag skulle byta jobb. Det är inget jag har direkt haft en tanke på, men skulle ett bra jobberbjudande dyka upp så jag slapp köra bil till jobbet så kanske jag hade funderat på det. Chansen att jag får ett sämre jobb är betydligt större än att det blir bättre just nu. Lite funderingar har det allt blivit.

Drog flera kort hemma

och vad kommer upp? Jo byte av jobb, och mycket ekonomi. Det mesta att det kommer lösa sig på ett eller annat sätt. Kommer även upp att jag står för mina åsikter just nu och att det kan skapa konflikt, men kommer bli positivt i slutändan. Tvåsamheten visade sig tydligt också.. Allt känner jag igen.

Ja nu får vi se vad som händer

men ser ett så stort samband och nu hoppas jag verkligen på det allra bästa. Kommer ha ögon och öron öppna, så får vi se vad som händer inom den närmsta framtiden.

Kramar Madde

17 reaktioner till “Fick mig ur balans”

 1. När man jobbar inom vården är det enkelt att rapportera vårdfel, men kommer man som patient är det nästan omöjligt att anmäla om man upplever nått blivit fel. Hoppas att du får den hjälp du behöver

  Gilla

 2. Spännande att du började tänka på jobbyte efter kortet 🙂 Eller att det sådde ett litet frö menar jag. Nu kanske du är öppen för möjligheten på ett annat sätt än du varit om du inte fått det kortet.

  Vården är inte enkel. Bytte vc i veckan. Eg bara för att vi har en på gångavstånd från där vi bor nu. Den är privat, vilket jag inte har någon erfarenhet av så det ska bli spännande att se hur det funkar.

  Gilla

 3. Fy jag har samma erfarenheter som du från flera olika vårdbesök. En läkare borde jag ha anmält faktiskt.
  Tarot är så fascinerande, och särskilt när man får samma svar från olika kortlekar.

  Gilla

 4. Rätt ofta är ju den svenska sjukvården som ett skämt. Kul med att låta en annan dra kort åt en. Ja man vet ju inte vad framtiden visar för en så man får helt enkelt se.

  Gilla

 5. Nej jag har också märkt att ifrågersätter man något så gillar man det inte. Hoppas det löser sig med vårdcentralen för dig. Ska nog dra lite kort för mig med i helgen 🙂

  Gilla

 6. Så tråkigt att du har sån otur med vården 🙁🤗 Men så spännande med korten. Vad dem säger en. Förstår att det satte grill i ditt huvud. Ändå spännande att se vad framtiden har att erbjuda 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s