Allmänt

Som ett brev på posten

Började med träning

Fattar inte vart dagen tog vägen igår. Var nog väldigt trött, men kom iväg i alla fall. Kan ju inte bara avboka en PT tid hur som helst. Var trögt, men vi körde så mycket överkropp. Armarna bara skakade där på slutet Min tränare kikade om det var ledigt i body circle rummet för att kunna köra på boxningssäcken lite . Behövde nog få ur min frustration… Det ända som hjälper då är att kötta på. Nu var det inte så men finns ju annat att göra. Skönt då jag var klar i alla fall och det är alltid något.

Var en stund på gården.

Igår satte jag upp hela dagen, och vi hade verkligen så trevligt. Fixade fiskpinnar och potatismos och god efterrätt med jordgubbar, grädde och god havrekaka. Var helt klart uppskattat. Mycket skratt som vanligt, och så otroligt mycket kärlek, Ett sådant här ställe borde finnas överallt för just ensamheten är ju det absolut värsta. Blir varm ända in i själen efter att ha volontärarbetat där en dag.

Hämtade paket

På vägen hem hämtade jag ut ett paket jag beställt till mitt barnbarns namngivning. Då jag kom hem låg en annan avi så jag fick gå och hämta ännu ett paket, den här gången från en vän. Ett jättefint doftljus som luktar ljuvligt. Tack snälla för det. Man blir helt klart aldrig för gammal för lite presenter.

Nu är det dags att fixa till sig och helgen kommer tillbringas på jobbet. Börjar bli en vana det här.

Kramar Madde

12 reaktioner till “Som ett brev på posten”

 1. finns många fördelar med en pt, om inte annat att man faktist kommer sig iväg på träningen, kan ju verkligen vara motigt ibland. Härligt med presenter, vilken doft blev det?

  Gilla

 2. Träning är grymt bra för att få ur si frustration. Var synd att säcken inte var ledig. Att slå på en säck är verkligen effektivt. Låter som en riktigt trevlig dag på volontärarbetet. Tycker det är fint att kunna hjälpa till på det sättet. Trevligt med paket. Håller med om att man inte blir för gammal för presenter. Älskar att få presenter, haha.

  Gilla

 3. Härligt att ändå kunna göra träningen. Det är bra att ett sådant ställe finns. Så roligt med presenter. Som du skriver blir man aldrig för gammal för det. Doftljus är något som kan dofta så gott.

  Gilla

 4. Gött med träning 🏋️‍♀️💪. Jag skulle vilja va den personen som gick till gymmet när jag är arg & ta ut frustationen där. Men jag är inte det.

  Låter som hade mycket trevligt på gården. Så bra 😊👍. Mm ensamheten är värst. Jag bävar för det när jag blir gammal.
  Alltid så trevligt att få paket 😊. Doftljus luktar Såå gott 🥰. Nä, man blir aldrig gammal för presenter & paket.

  Ha en fin helg på jobbet. Njut av ledigheten när du är hemma.
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s