Allmänt

Solsken och promenad

Jobbhelg

Blev inget inlägg i morse, men får väl ändå kika in och säga hej. Varannan helg händer inte så mycket här men idag på jobbet tog vi oss ut på en promenad i alla fall. vi var väl lite rädda att det skulle vara kallt i vinden, men nä, bara så skönt. Gör ju så gott för alla med frisk luft och visst är det lite rofyllt med vatten?

Försöker ändå få in lite motion även de här dagarna. Att bara gå inne är ju inte samma sak som att faktiskt gå en promenad.

Måste bjuda på vår kvällsmat.

Gillar att skoja till det på helgen, och i fredags var det inget undantag. Även här lyser min svaghet för bubbel igenom. Naturligtvis alkoholfritt och det brukar alltid uppskattas då vi festar till det med de som bor där.

Mat kan ju alltid serveras på olika sätt, och visst är det här roligare än pannkakor på vanliga sätt? Så uppskattat av alla, och är det fredag så är det.

Kramar Madde

18 reaktioner till “Solsken och promenad”

  1. Alltid skönt med en promenad 🌿. Lite rofyllt med vatten!? 😉Det är mycket rofyllt med vatten tycker jag! 😊.
    Hehe 😆 Jag tyckte det såg ut som pizza 🍕 Hehe 😄. Kul att spexa till på helgen även om det inte är hemma.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

    Gilla

  2. Här tog man också en promenad vid vattnet igår och ska även göra det idag. Härligt med att kunna skoja till det. Har uppfattat att du gillar bubbel. Här har man varken druckit vin eller bubbel på jätte länge.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s