Allmänt

Veckans fem positiva

Dags för veckans viktiga

Vad tiden går. söndag redan och ny vecka. Helt otroligt. Inte nog med att det är ny vecka, det är ny månad i morgon också. Vart tog april vägen? Jag fattar inte, Drygt en månad sen pure change slutade och det känns som en evighet tycker jag. men fortsätter ju köra på även där.

Men nu var det inte det utan veckans positiva jag skulle lista.

HLR utbildningen

Den måste ju helt klart vara med på min topp fem lista. Det var verkligen längesen jag gjorde det, men helt klart satt det ändå. Sen är det aldrig fel med att färska upp minnet. Ju oftare, ju bättre så det verkligen sitter om det är skarpt läge. Vi fick även lära oss använda en hjärtstartare och det har jag aldrig gjort tidigare. Den kunskapen var helt ny för mig.

Träningen

Den sitter nog tror jag. Alltid lika roligt att komma dit och jag känner mig så välkommen varenda gång Tränigne flyter på, och nu är det bara maten som ska sitta så då blir det bra. Känner mig stark, och att de flesta rörelserna sitter som det ska. Sen är det bara att fortsätta utmana sig själv hela tiden. Tycker verkligen att styrketräning är så otroligt kul, och så tacksam över att jag tagit hjälp med det.

Gården.

Det finns nog inte så mycket som ger mig så mycket energi som att jobba på gården. Så trevligt och de äldre är så fantastiska. Så mycket värme, så mycket kärlek. Så tragiskt bara att vårt samhälle glömt bort den biten. Just de ensamma är det absolut värsta och det är där vi kommer in. Gemenskap, och att få hitta nya vänner på äldre dar.

Hittade en klänning

Som jag har letat efter en klänning att kunna ha på bröllopet vi ska på. Just nu finns det bara så skrika kläder, och visst kan det vara snyggt, men inte på ett bröllop. Sen vill jag inte ha något helsvart, något tält… Jag och dottern åkte till stan, och där hände den bara. Brukar vara så negativ till one size, men just denna passade. Så nöjd.

Planerade semestern

Så här sent brukar jag aldrig planera min semester, men nu är det klart. Det blir en roadtrip upp i landet och vi kommer ha stopp i Falun, Östersund, Vilhelmina, Sollefteå och Gävle. Så har ni tips på den vägen eller vill träffas så är det bara att hojta till. Ser fram emot det, och vad bilder jag kan ta. Så kul.

Ja det här blev mina fem positiva, vilka är era under veckan.

Stor kram Madde

3 reaktioner till “Veckans fem positiva”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s